1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481964 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #800383

Sv: Skellefteå - MODO Hockey 2006-12-09
hellge: Missat min rapport på officiella?

ctrl+c / ctrl+v :

Klacken var typ indelad i var två klackar. Tifogruppen/Modo Support med ett inslag av fd "Fylleklacken" och bredvid dem gamla "The Reds" med vänner. MS fjantade mest och verkade känna en stress att innan man ens hämtat andan från en ramsa ge sig in i en helt ny med resultatet att det är ungefär 15 personer som var hesa från bussresan som sjunger/skriker, vilket inte lät nog för att jag, 5 meter till vänster skulle höra vad de sjöng. De envisades även med någon värdelös ramsa som handlade om "16 år tog det för er". Innan match var det dock mycket bra drag på allihopa.

Tyvärr drar Tifogängets omognad och hela gängets överkonsumering av öl ner det totala betyget till tre svaga asterixer av fem möjliga. Att vice ordföranden blir utslängd säger väl en hel del. Förutom att skämma ut sig med omogna/idiotiska ramsor om att pissa på SAIK så var klacken överlag väldigt o-tighta, en sån enkel ramsa som "Ge mig ett M, ge mig ett..." blev helt galen för att folk skrek i förtid eller var för sena.

De gamla dängerna som "MODO, klapp-klapp... MODO!" satt sock som en fläskläpp och det lät i alla fall hyggligt från där vi stod, sen får andra bedöma hur det lät i övriga isladan.

Sammanfattning: Mindre alkohol och mindre skrikande i bussen så blir det bra. Det är hyffsat onödigt att vara hes INNAN matchen börjar, tycker jag i alla fall.

Ett tillägg som inte skrev där är att det kändes som att HS-folket överröstade hela officiella klacken + fylleklacken de gånger man gav sig in i ramsorna. Bra betyg på Poffa, Paddan, AM mf här eller dåligt betyg på MS? Fan vet. Kanske var jag som gjorde skillnaden. :)
Kommentera