1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481986 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #800628

Sv: Skellefteå - MODO Hockey 2006-12-09

hellge: "Intet nytt under solen alltså, allt var som vanligt då, ingen enighet och en massa falanger som pissade in sina revir."

Det finns väl alltid nyanser, själv stod jag jovialisk och viftade med min fina, gamla, flagga lite förstrött och tyckte det mesta var trevligt. Det var några meningslösa och humorlösa ramsor som jag inte sjöng med i, men i övrigt såg jag inte några starka belägg för en tråd med cirka 200 inlägg på åffisijälla.

Det kan väl hända att det fanns någon vuxen människa som skämde ut sig längre till höger och att riktig skit ska berättigad skit ha, men på det stora hela tyckte jag den viktiga poängen var att det dyker upp cirka 200 MoDoiter på bortastå, när det är så pass kort resa. Får man sedan åka vuxenbuss gör jag det gärna igen. Hade jag däremot tvingats lyssna på sen 80-talist/tidig 90-talisthumor och osorterad fyllesjuka under några timmars bussresor kanske jag hade valt att förstora upp det negativa och till och med skrivit något inlägg på åffisijälla.

Någon slags åtskillnad mellan tonårsfnitter (och olaglig fylla?) och sådana som mig, som exempelvis vill korrekturläsa något kapitel av Hasses bok på vägen upp, tror jag det totala deltagarantalet vinner på(även om det lugna alternativet nu var helt på eget Poffa-initiativ). 

För övrigt är enighet bra och en hockeyklack som kör med för mycket obegriplig humor/prutthumor kommer jag egentligen inte att lägga energi i form av inlägg på, jag kommer bara att låta bli att stå i dem och fortsätta posta bilder på sjyssta äppelkäcka Alfredshems-klackar från 50-talet.

Kommentera