Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Rindell avgå.....

800686 · » Till forumet


Sv: Rindell avgå.....
Anders i Budum: Jag är inte moderator,
så det är inte mig du ska fråga vad du bör skriva.
Det är som vanligt med mig, skrivs det nått negativt blir det uppror.
Om jag nu inte håller med om det förstås.

Defenitionen för trams; struntprat, svammel.
Enligt Bonniers Svenska Ordbok.

Har aldrig tvivlat på att du skulle vara annat än MIK-supporter.
Kommentera

Sv: Rindell avgå.....
MIK 7-1: Vadå trams? Man behöver väl inte bara skriva positiva saker här? Man kan faktiskt vara ett fan trots att man skriver negativa saker åxå. Men det är som vanligt med vissa, skrivs det nåt negativt blir det uppror.
Kommentera

Sv: Rindell avgå.....
Step m.fl: Jaha, och vilket av detta gör han inte då?
Vem skulle ta hans plats och varför skulle det bli bättre?
Vad har gjort att Rindell, från att ha varit den bästa tränaren i ES, har blivit den sämste?

Trodde inte jag skulle behöva se sånt här trams skrivas av MIK-supportrar.
Kommentera

Sv: Rindell avgå.....
Dj_Pooh81: Jo visst, det är väl så att spelarna ska göra sitt bästa och kämpa matchen ut. Men, vilket en och annan har försökt förklara, det är Harris sak att få bra stämning i truppen, se till att spelarna svämmar över av jävlar annama innan och under match. Och få spelarna att lyssna, samt att dra upp linjer för spelet, hur spelarna ska spela. och få spelarna att lyssna.
Och inte minst coacha under match, ta ut rätt spelare, förändra, bänka och ge chansen, och ge ris och ros, driva på, ta timeout i rätt läge.
Ta snabba och smarta beslut under match. Se till att ha en bra tekare på plan när det är viktiga tekningar m.m.
Och få spelarna att lyssna....
Kommentera

Sv: Rindell avgå.....
Dj_Pooh81:
Då jag inte är utbildad hockeytränare, är det ingen bra idé att jag skulle ta över Harris jobb. Men det innebär inte att jag inte kan kritisera hans sätt att coacha laget.
Kommentera

Sv: Rindell avgå.....
Ola: Ja men herre gud Ola de är väl inte bara allt som kretsar runt Harri.....Spelarna måste ju göra sitt annars så blir det som matchen mot malmö....Du bodde väl fatta att Harri gör sitt bästa....Och då måste spelarna göra det oxå.....Spelarna måste lyssna på han annars blir det som det blir....Eller kankse du ska ta över Harris plats så få vi se om det blir bättre!?!?! Det tror INTE jag.....Det måste finnas lite hjävlar i namma i grabbarna oxå.....Jag har snackat med han så det så
Kommentera

Sv: Rindell avgå.....
Dj_Pooh81:
Men det är väl ändå Harri som bestämmer vilka spelare som ska spela vid toppningar. Att jag tar detta exempel beror på en mycket tveksam coachning i slutet av matchen mot Malmö.
Kommentera

Rindell avgå.....
Hallå det är ju inte fel på Harri....Det är grabbarna som måste jobba i 60 minuter....Det är inte Harris fel utan spelarna måste kämpa och jobba sig igenom 60 minuter riktigt då blir det 3 poäng som mot timrå borta den 9 december.....Personligen så tycker jag att Harri ska vara kvar denna säsongen ut ialla fall...Sen få ni andra tycka va f*n ni vill....
Kommentera

800686 · »