Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

tunn trupp

1204516 · » Till forumet


Sv: tunn trupp
Hakan Olsen:
Såg på Oskarshamn mot LIF. En bedrövlig tillställning och LIF hade turen på sin sida. Helt klart gjorde Oskarshamn 1-1 men domarna vinkade febrilt av målet. Jag hoppas verligen att det blir vinst mot VIK i morgon som även de behöver poäng och är en besvikelse,
Kommentera

Sv: tunn trupp
zeb:

Som vi vet är målvakten och försvaret oerhört viktiga delar när det gäller AS och ES. Det avgör om laget skall hamna på övre eller nedre halvan av serien. Innan serien började tog vi upp detta och för min del har jag sett risken för att MIK skall vara i närheten av nedre strecket. Det är allt för många lätta spelare i truppen. Alla lag (utom MIK, Leksand och AIK) har förstärkt sedan senaste säsongen, hur de haft råd med det är frågan. Nu gäller det att MIKs spelare börjar lägga på energi och inte fega ur som de gör just nu. Innan serien skröt man med att de var vältränade. För sjutton kör slut på motståndarna då!
Kommentera

Sv: tunn trupp
Hakan Olsen: Ja det var bedrövligt , Jag har sagt det tidigare på den här nivån får man inte släppa in så billiga mål ,Tyvär håller inte lasse, det har nog blivit för mycket han borde vila ett tag Hanser har visat att han kan om han får chansen, Det är bara att ladda om
Kommentera

Sv: tunn trupp
Hakan Olsen

Växjö - MIK 8-0. Det var det värsta jag sett på länge. Inte en kroppskontakt. Usch, agerar inte de som bestämmer nu då vete fan hur det går.
Kommentera

Sv: tunn trupp
zeb:
Håller med att anfallsspelet är bra, det visar även antalet gjorda mål. Men det är för få spelare i truppen. Mot Borås var det inte många som var med.
Kommentera

tunn trupp
Tycker Mora spelar bra i sina bästa stunder ,Man är inte bättre när man har en väldigt smal trupp
Kommentera

1204516 · »