Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Vad händer om AIK går upp?

1256858 · » Till forumet


Sv: Vad händer om AIK går upp?
Hakan Olsen: Vi får fler trevliga derbyn med lillebror:)
Kommentera

Sv: Vad händer om AIK går upp?
zeb:

intressant inlägg om ES och pengarna.
www.hockeysverige.se/news_show.html?id=9677447

AIk får nu 25 miljoner att jobba med istället för att gå i konkurs vilket övriga AS-lagen framöver kommer att får jobba allt hårdare mot för att förhindra. Inte blir det lättare att gå upp till ES framöver, det kommer att bli svårare.

Vad jag förstått kommer AIK att satsa på att ta tillbaka x-AIKare eller stockholmare som har rätta känslan för laget. Det är helt korrekt och inte värva spelare som i princip är likgiltiga eller åtminstone inte tar ut sig max bara de får bra lön. Detta ha spelare med klubbkänsla är en intressant utveckling inom svensk hockey som gör att junioverksamheten får allt större betydelse.

Slutligen, jag satte AIK som etta i AS, Leksand tvåa och Växjö trea. Nu blev inte AIK etta men gick upp ES. Nu väntar övriga klubbar på Leksand eller Malmö innan serien stängs. Helst vill de ha bägge med, men vilket lag skall lämna? Klart Södertälje är ingen kassako direkt.
Kommentera

Sv: Vad händer om AIK går upp?
Hakan Olsen: Ja det är bara att säga lycka till Aik dom pallade trycket ,För moras del och andra klubbar är det väl bra att Leksand blir kvar i allsvenskan för man drar mycket folk överallt, Och Mora då vad kan hända här, ja ledningen har tydligen förstått att en utrensning måste göras bland spelare och ledning det kan bli riktigt bra kommande vinter låt oss hoppas
Kommentera

Sv: Vad händer om AIK går upp?

Stigsson:

Inte enligt mig. Dra inte alla leksingar över en kant!

Kommentera

Sv: Vad händer om AIK går upp?
mattias - 74: Klart som f*n det har varit enkelt, ni var ju klara för ES redan i september. Det måste vara något slags rekord.
Kommentera

Sv: Vad händer om AIK går upp?

Hakan Olsen:

Har det sett enkelt ut för Leksand tycker du hiitills?

Kommentera

Vad händer om AIK går upp?
Det är mycket som står på spel i morgon. En viktig fråga är vad som händer om AIK går upp i elitserien. Hur kommer det att gå för landsortsklubbarna? Jag tror, eller anser, att det kommer att bli stora problem för landortsklubbar, utom Leksand, att ta sig till elitserien framöver. Det är allt för mycket pengar som det handlar om och vi närmar oss en sluten serie, vilket skulle få förödande konsekvenser för hockeyintresset i de delar av landet som inte har en eltiserieklubb. De är på grund av detta jag önskar att Rögle håller sig kvar eller att Almtuna mot alla odds tar sig uppå till elitserien. Det måste finnas en möjlig chans att göra något oförväntat. Finns inte den möjligheten har hela sporten förlorat sin charm.
Kommentera

1256858 · »