Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Västerås-matchen

387740 · » Till forumet


Sv: Västerås-matchen
Stigsson: Håller fullständigt med dig
Kommentera

Sv: Västerås-matchen
oddset: Håller med dig fullständigt,Mot nya tag på hovet på söndag,FORZA MORA
Kommentera

Sv: Västerås-matchen
Tycker vi ska va jäkligt nöjda med att vi fick med oss dom här två poängen från den här matchen.Bengan räddade oss ett antal gånger idag! Och sen måste jag säga att jag tror aldrig jag sett ett Moralag förlora så många tekningar! där brast det väldigt mycket!
Bara och hoppas att det blir en uppryckning snarast.
Kommentera

Sv: Västerås-matchen
PeO:

"Som min tjej brukar säga: var den verkligen inne? "

Det får mig att tänka på ett citat av Tommy Lee, som i en intervju gav sin syn på en kopulativ aktivitet han hade tillsammans med den berömda f.d. porrstjärnan Traci Lords:

"Det var som att slänga in en trumpinne i en tom gymnastiksal"
Kommentera

Sv: Västerås-matchen
PeO: Sanningen var väl den att VIK spelade ett tight och bra försvarsspel och lät inte oss komma in på mål. Så jävla dåliga var vi inte, dom gjorde oss tama. Under dom perioder i matchen som vi orkade hålla högt tempo så såg dom skärrade ut men jag förstår om laget inte orkade köra i det tempot som krävdes i 60 minuter.

Ang. sista målet, se min syn på saken i inlägget jag skrev 23.07.
Kommentera

Sv: Västerås-matchen
Bengt Höglund-VIK 2-1.
Med en stor andel ovana besökare i Smidjegrav (potentiella fans) och ett långt inslag på Mittnytt (betitlat "Hockeydramat i Mora") var det trist att laget spelade så taskigt ikväll. Men jag överlåter till Harald att tillsammans med spelarna rätta till bakgrunden till alla de felaktiga och ångestfyllda beslut spelarna tog på isen ikväll. Det blir nog ett helt annat MIK som skrinnar ut på Hovet mot Bajen.

VIK imponerade med effektivt gnetspel som ändå glimtade till ibland med snabba anfall.

Finns det något sansat vittne till MIK:s segermål? Som min tjej brukar säga: var den verkligen inne? Västeråsarna var ju tämligen upprörda efter 2-1, men det kanske bara var besvikelsen som behövde skrikas ut...
Kommentera

Sv: Västerås-matchen
metal guru: Den där Lindh var inte riktigt klok. 2+2+10 var ett rent påhopp på Skogs, slängde handskarna och gav sig på honom. Skogs fick 2 min för att han stod och tog emot stryk. Killen skulle ha haft matchstraff redan där.
Kommentera

Västerås-matchen
Den där Andreas Lindh var het idag.
1) 2min HI-ST
2) 2+2+10min ROUGH
3) 2+20min CHE-B, GA-MI
Kommentera

387740 · »