Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #1037961

Sv: Den Eviga Publikfrågan.
Metal Guru:

Du glömmer en ack så viktig detalj, som faktiskt är ganska adekvat i sammanhanget. Jag citerar mig själv från i går (?):

"insu:
Om vi sedan börjar titta på lagsympatier blir det ännu klarare att vi inte har samma publikunderlag. I Älvdalen och Rättvik är det - har jag förstått - mest leksingar. I Orsa är det blandat (konstigt nog, med tanke på den hord orsapojkar som spelat i MIK och det samarbete som finns och har funnits mellan orternas klubbar), i Våmhus är det också blandat, liksom på Sold. Inte ens i Mora kan man prata om något kompakt MIK-stöd.

Nu är kanske inte 100% av alla masar och kullor söder om Rättvik LIF-sympatisörer, men den uppblandning som finns i norra Dalarna finns definitivt inte. Där är det Leksand som gäller, i stort.

Jag tror att om Djanzon tänker efter lite grann så inser han kanske att hans resonemang är väldigt generaliserat och naivt. Det är lite som att den amerikanska Greenpeaceavdelningen skulle bli sura för att Sverige inte har 20 miljoner medlemmar, när de själva har det."
Kommentera