Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #1102763

Sv: Supporterliraren

Hakan Olsen:
Jag tycker att det är bra att man ifrågasätter saker och ting. Jag själv kan i inspirerade stunder vara en virtuous i det svåra ämnet ifrågasättande.

Däremot är det tråkigt att se människor ifrågasätta saker de inte vet någonting om. I aktuellt ämne - supporterliraren - är du idag rätt bra insatt. Det var du inte då du blandade dig in ämnet, utan det du kan idag  om denne supporterlirare har du fått lära dig den hårda vägen - genom att folk runt omkring dig har fått upplysa dig om hur skriven svensk text ska tolkas, utan att spöken ska poppa fram mellan raderna.

Därför har nog en och annan uppfattat dig mer som 'genuint gnällig' än 'undersökande och ifrågasättande' vad gäller denna fråga.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Supporterliraren
Metal Guru:

Självgodhet är något som jag inte har mycket för. Det verkar som det finns en all för stor del av hos dig. Dessutom tror jag inte att de alltid är lätt att tolka text.

Jag säger det igen att det vore mycket intressantare om syftet vore att trycka på för förändring innan det är för sent, inte att alla är nöjda.

Dessutom. tycker jag du skall tagga ner och ta dig lite julgröt. Det finns andra infallsvinklar än dina.
Kommentera