Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #1115009

Sv: Övrigt
Hakan Olsen: Det var det dummaste jag har hört på länge. Om man är ett av tre lag som under hela serien tar mest poäng har man förtjänat sin plats i KS oavsett vad det står på tröjan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Övrigt
Stigsson:
Låt mig förklara eftersom du reagerar så kraftfullt Stigsson. Helt klart att de spelat ihop poängen, och jag är mycket imponerad av 1:a femman (Kraft. Paulsson m.fl.; som jag även nämnde efter MIKs första match i Uppsala), men det kommer inte att räcka i långa loppet. Mot MIK senast var det i princip spel mot ett mål, men MIKs spelare hade, som igår, väldigt svårt att få in pucken. Jag vet eftersom jag var på matchen i Gränbyhallen. Jag tror inte att de har kapacitet att höja sig ett snäpp till, men det har fömodligen/förhoppningsvis MIK med Ross och kanske något till nyförvärv (eller kommer Ross att betalas från Supporterliraren?). Men den satsning som det kommer att bli framöver i Uppsala med nya ishall etc. kommer att medföra att det blir större möjlighet för hockeyn i Sveriges 4:e största stad, skämmigt vore det annars. Kanske blir det spel i högsta serien så småning om.
Kommentera

Sv: Övrigt
Stigsson:
Jaj trodde faktiskt det skulle bli oavgjort.
Men att Mora skulle vinna i sudden.
Kommentera

Sv: Övrigt
Stigsson:

Måste säga att jag är mäkta imponerad av Almtunas säsong. En jobbar kompis som mer eller mindre är på vaje match i Gränbyhallen säger att detta laget var på förhand ett lag som skulle hamna i de nedre regionerna av serien. Dock tror jag inte dom räcker till i en eventuell kvalserie men det är väl ytterligare ett bevis på att Serierna blir mer ovissa. Leksand är absolut favoriter från AS att gå opp men jag tror inte det räcker även om dom får in Petrovicky och Annti Jussi Niemi i laget...

Tänk er an kvalserie mellan

Leksand, AIK, SSK Mora, Brynäs och Almtuna ..

Nästan gångavstånd till alla matcher :)

Räknar bort DIF då dom brukar klarar sig på nåt underligt sätt varje år.
Kommentera