Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #1168263

Sv: Silly Season inför säsongen 2009/10
LA Kings:

En intressant artikel i Upsala Nya tidning i dag (UNT.se) där sportchefen Öhrstedt intervjuvas.


"Almtuna kom sexa förra året och slog ut Mora i kvalet till kvalserien innan Växjö blev för svåra. Öhrstedt tycker att truppen ser bättre ut den här säsongen och målsättningen är att komma längre i år, vilket alltså innebär att ta sig till kvalserien.
- Jag tror att det kommer att bli en oerhört jämn serie i år. Det gäller att få en bra start och hänga med direkt, för får man några förluster i början så kan man lika väl bli indragen i bottenstriden, säger Öhrstedt och fortsätter:
- Leksand tror jag vinner serien i år igen, men bakom är det väldigt jämnt. Malmö är inte så bra längre även om de har en mycket högre budget än vad vi har. Det kommer bli en spännande säsong."

Öhrstedt nämnde även att det var viktigt att få ihop laget tidigt. Jag håller med att det är viktigt att hänga med från början och då ha ett komplett lag från start. Förhoppningvis dröjer inte MIK med backarna och att de får genomgå samma tuffa träning som övriga.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season inför säsongen 2009/10
Hakan Olsen: Håller med. Gillar när laget är klart tidigt och laget kan träna ihop sig! Och en bra start lönar sig alltid!

Almtuna imponerade mycket på mig förra säsongen då de kom långt med relativt tunt material. Med en bättre trupp blir de farliga. Verkar som toppen av serien blir ett getingbo!
Kommentera