Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #1172275

Sv: Försäsong 09/10
Uppdelningen av matcher mellan Viasat Hockey och S24 är sådan att Viasat Hockey väljer matcher först och kommer därmed troligen att välja toppmatcher.

För S24:s del är det som jag förstått det avgörande att kunna få så många betalande tittare som möjligt per match (inte så förvånande kanske ;) ). De kommer säkerligen att göra en uppföljning efter varje sänd match och se vilka lag som drar flest betalande tittare och sedan anpassa kommande utbud efter det. Skulle gissa att man bedömer att Leksand, Malmö och AIK kommer att dra flest betalande tittare och därför sänder man framförallt matcher med dem (åtminstone till en början).

Tror därför att framförallt MIK:s bortamatcher kommer att sändas på S24 då man hoppas att många Morasupportrar köper matcher som man annars inte kunnat se.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 09/10
LA Kings:

helt korrekt när det gäller S24. De vill naturligtvis ha så många tittare som möjligt. Mora-Oskarshamn, Mora - Bofors, Mora-Troja lär väl inte locka många tittare då de är små orter jämfört med övriga. Leksand, Malmö och AIK bör ju dra en del. För min del skall jag ordna viasat sport för att få möjlighet att se fler matcher med MIK än två. Canal+ visar även de allsvenskan?
Kommentera