Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #1191304

Sv: Matchdag
Metal Guru:

Verkligen skoj att Boggen har kommit i gång. Jag har väntat på det länge och han behövs för de yngre killarna. Vilket anfallsspel, imponerande! Dessutom är Greger en klippa, bara han håller sig hel.

"Raggarlaget" Bofors håller fortfarande. Imponerande.

När det gäller Leksand, det är som vanligt ett dyrt hopkok med åldermän. Det måste ha varit pinsamt i onsdags, men det var en högtidsstund för min del. Till och med Sportbladet var imponerade, men mest över tacklingen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchdag
Hakan Olsen:

Inte mycket aktivitet här men jag skall komma med några kommentarer från gårdagens match Almtuna-MIK som jag så live.

Det var inte mycket som gick rätt för MIK under de två första perioderrna. Mycket slarv och låg intensitet. MIK fick en tidigt PP men det var helt bedrövligt spel, efter det tog Almtuna över helt. Det var helt klart att Rönnqvist insåg att inställningen hos MIK var inte den rätta. 19-8 i skott under första perioden säger en del. MIK vara två på puckarna hela tiden. Jag trodde det skulle bli en senförändring efter 1-1, men det tog några minuter för att det skulle bli 3-1. Försvarsarbetet fungerade inte bra och Mattias Ekholm saknades stort. Tony Lagerström gjorde inte mycket rätt denna kväll. Var han på krogen dagen innan? Han kan prestera mycket bättre.

Jag tycker att det finns mycket talang i laget. Niklas Fogström fick godkännt. Det är en riktig lirare och spar inte på energin. Även Bogg gjorde en del bra saker och han är guld värd vid teknikarna. Daniel Viksten fick inte mycket uträtta och skjöt mest över från långt håll. Var han med Tony på krogen? Daniel har mera att ge. Det har han visat tidigare.

Slutligen, MIK gjorde en bra sista period då laget toppades upp. Hade de haft lite tur kunde det ha blivit 3-3. MIK skall ta sista perioden med sig mot Leksand på lördag.
Kommentera

Sv: Matchdag
Förvandlade 300 Kr till 1500 idag på en trippel med
Bofors
AIK
Mora

3,60 tror jag bofors stog i på bet365 vilken var mkt bra tyckte jag eftersom Vås spelar inte speciellt bra å å Bobcats trummar på ordentligt!

Som at sno godis från ett barn!
Kommentera