Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #1314561

Sv: En tråd för allt
Hakan Olsen: Det ser inte bra ut för klubben Mora ik , Nu kommer det ett lån från Brynäs igen , tror inte det är så bra på sikt,nåsta år kommer många spelare att lämna ,man har inga egna j-20 killar som kan gå in dom håller till nästan sist i sin serie (kan åka ur) Vad har man sedan????????
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: En tråd för allt
zeb:
Jag undrar var det är för juniorverksamhet i klubben. Det är ju ryggraden i en klubbs framtid. Hur jobbar MIK med denna verksamhet? Det borde finnas massor av talang i Mora-byarna.

I går såg jag Almtuna -MIK. Första perioden såg mycket bra ut från MIks sida och de dominerade spelet. Har inte varit så föregående säsonger. Det kändes bra och gubbana runt om som höll på Almtuna befarade en utskåpning ("likt Rögles överkörning av Leksand"). Men nästa period var det en helt annat match, MIK gick ner i tempo och släppte in Almtuna i matchen. Det var riktigt nervöst tidvis, framförallt när Bogg´och Tuokko var inne. Bogg är inte bra och blev bänkad sista perioden. Fogström och Zettergren blev jag verkligen imponerade av. Fogström kan hålla i pucken och Zettergren har speed. Dessutom gav Henrik Eriksson järnet och Beck försökte. Även Hansen gjorde ett bra jobb i målet. På backsidan såg det hyffsat ut, även om Heino behöver träna upp snabbheten på skridskorna. Han har hög frekvens på benen men det händer inget. Övriga spelare har långt kvar till föregående säsongs nivå, ex. Viksten, Lagerström, Johansson. Martin johansson såg nästa apatisk ut med tom blick. Deprimerad och under isen? Jag har tidigare varit imponerad av Johanssons speed. Jacobs gjorde inget heller. Lite jävlar och namma får man begära. Hade alla en del av Tuokkos energi men med lite mera smarthet (inte bara tuta och köra) vore det en annan femma.

I tredje perioden blev det en uppryckning, men det var för mycket snurr i hörnen och inga framför mål, undantag Henrik och Olsén. Ingen vill offra sig och få ont.

För att bli en av de sju måste det hända något framöver.
Kommentera