Mora IK

45253 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #1509319

Sv: En tråd för allt

Hakan Olsen:

Det är synd att en del av spelarna som skulle testas hoppar av. Att ta ett snickarjobb i stället för att  satsa är att inte ge sig själv en chans att utvecklas som hockeyspelare. Är man bra som snickare finns det alltid jobb. Det är nog lite feghet som ligger bakom. Att en del av de inbjudna spelarna drog sig ur har en del att göra med att hur mycket de tror på sig själva, ett exempel är Anton Gustavsson. Han vill inte riskera att bli förnedrad genom att inte bl i inkluderad i MIKs trupp. Samtidigt tycker jag det är märkligt att MIK går ut med att de är tveksamma till om det finns fler platser i truppen utom i juniorlaget. Tror knappast att det var Flames upplägg, men samtidigt är det en helt annan nivå. 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: En tråd för allt

Hakan Olsen:

Det man har sagt ända från början är att det kommer fyllas med allt emellan 0-3 spelare från tryout campen. Man kan ju inte slå fast att vi ska ha ett antal av dom för dom ska ju platsa också. Hur kul hade det varit för lovande div1. spelare om mora kontrakterat fem sådana som fått sitta på läktaren för att dom inte håller måttet?

Men jag håller med dej i att det är fegt av de avhoppande spelarna att inte våga testa sina vingar.

Sedan ska vi komma ihåg att om någon tryout spelare ska få plats i j-20 så gäller samma sak där, dom ska platsa och tillföra något, annars finns det ju ingen mening med att värva någon av dom över huvud taget. :)

Kommentera