Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #506871

Sv: Lilja
Det som är förvånande i historien är följande.....

Tre vuxna hockeysjärnor tar med en brud till hotellet... Alla tre är mer eller mindre nyktra. En av dem har endast rusat sig på Cola.

Ingen av dem stannar upp och tänker nånting i stil med..."Hmmm! Är det har ett klokt drag... Jag är på landslagsuppdrag och har egentligen inte den blekaste aning om vem den här jäntan är??? Jag tror jag backar ur"

Väl uppe på rummet händer det sig att jäntan blir av med paltorna... Frivilligt, ofrivilligt eller genom tvång... (Vet vi inte, kommer vi aldrig att få veta)...
Fortfarande är det ingen av dessa stadgade familjefäder som drar en funderare över läget.... "Tänk om detta kommer ut! Hur skulle det se ut??"

Tre hormonstinna grabbar med stjärnstatus bankar på damen i fråga under ett antal timmar utan att ha en tanke på vad det skulle innebära om historien kommer i offentlighet!

DET tycker jag är underligt... Man kan då fundera på vilket huvud hjärnan de facto sitter i....

Själv är jag skitbesviken... Känner mig lite lurad. Jag har varit en stor beundrare av Husse och Lilja... (Tallinder skiter jag i) Jag ville såååå gärna att dessa grabbar skulle vara... typ... Reko grabbar! Men men!

Heder åt Andreas Lilja. Som i alla fall visar någon slags ågren. Heder åt Mora IK som erbjuder honom stöd och hjälp.... Det är nog ganska lätt att bli fartblind när man är stjärna.
Kommentera