Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #967860

Sv: Slutspel, Ingemansland eller Kvalet?
Kvalserien kommer allt närmre. Man kan ställa sig frågan, klarar vi detta? Jag vet inte. Tempot i kvalet är nog aningen långsammare än i eliten, men trycket på spelarna i de lag som kommer från eliten är enormt. Hockeyligans bonuspengar försvinner, fansen kräver vinst, och åker vi ur försvinner alla spelarna till bättre klubbar. Jag tror att vi riskerar att bli ett medelmåtta allsvenskt lag.

Sen är Leksand där. Halle, klacken, kulturen som Dino skriver. Helvetes Leksand. Förmodligen är de för svåra för oss i en eventuell kvalserie. De har en glödande hetta att slå oss, och jag tror inte vi har det bränslet som krävs för att stå emot, ialla fall inte just nu. Man kan hoppas att det kommer men jag är skeptisk.

Mora IK som lag verkar inte vara ett dugg sammansvetsat som det vart tidigare år där kännetecknet för framgång var är kämpa, kämpa, kämpa. Sen saknar vi den målskytt som Brendl var för oss i fjol och Kerman året före. Att sparka Arvedsson var också en jävla tabbe. Det krävs blod svett och tårar för att vara med i bästa ligan. Det visste Arvedsson. Vet Djos det?

Nä, match i morgon igen. Känns fan inte kul att gå dit. Men man gör det ändå eftersom man så gärna vill se en förbättring och en tre poängare. Hoppas verkligen vi slipper möta dessa drantar, men jag är...skeptisk.

För övrigt tycker jag det är dags att bänka Boggen och sätta in Liket på hans plats.

Tack för mig!
Kommentera