Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #989453

Sv: Södertälje-Mora!
Metal Guru: Jag högaktar mitt Skellefte AIK fast jag ej kommer från den staden/kommunen eller bott där...bor istället i stan där laget som vi Skellefte AIK:are kallar Skellefte södra spelar i (Umeå om nån skulle fudera på var).

Men är just av den åsikten som du skriver i punkt 1 å 2...men kanske 16 år av frustration av att titta upp mot Elitserien satt en hel del griller i huvuden hos vissa.

Å till en annan sak då jag ändå sitter å försöker författa...ifall nu Leksand tar klivet upp igen...är det speciellt bra för er det? Möjligen publikmässigt...men i långa loppet med tanke på lokala sponsorer å så...finns det marknad för 2 Dalalag.

Snackar en del med hockeyintresserade på jobbet å vi är ganska eniga att det gynnar inte Umeås lag(vill inte ödsla energi på att skriva namnet av princip) på att ta sig upp i Eliten då det finns 3 lag med jämna mellanrum på den Norra kusten å att de skulla spränga in sig mellan oss å Modo kommer förmodligen inte kunna ske ifall nu inte Lule eller oss trillar ner igen.
Kommentera