Motor

5066 inlägg · 374 ämnen

Inlägg #720635

Sv: 2006 FORMULA 1™ Monaco Grand Prix
Salle: Ja, Villeneuve som vet vad det innebär att köra F1 vet väl vad han talar om. För oss oinvigda kanske det inte är lika enkelt att läsa alla de situationer som uppkommer, och de race-incidents som inträffar rätt så frekvent, precis som den idag.

På tal om race-incidents, eller kanske mer risker så är det en gåta att det inte inträffar fler händelser när förhållandena ser ut som de gör i Monaco. Det finns banne mig inte utrymme för ett enda misstag, då är du av! Men det är ju proffs bakom ratten vi har att göra med här. Och sannolikheten att ett sånt här misstag sker kanske inte är så stor, med tanke på just detta. För Schumi blev väl inte direkt stressad till att göra misstaget heller. Han var ju tämligen ensam, när han nästan korockade med väggen.

Skulle man ta upp den här diskussionen i morgon igen, eller vad är det som är sagt? Jag tror dock aldrig att Renault får igeno sin protest, då det förmodligen är omöjligt att bevisa vad som egentligen hände. Att döma en förare utifrån vad man tror har hänt känns nog trots allt väldigt osannolikt.
Kommentera