Olympiska spelen

3842 inlägg · 51 ämnen

Inlägg #1241045

Sv: hockey

hellge: Vilka skulle döma... OK att det skulle kunnat vara en Jänkare och en knickedick. Men det är 2 av världens 10 domare vi ser på isen och jag tycker INTE dom är snett ute.

Dom är dessutom vana att döma kanadensiska NHL-lag emot amerikansa diton VARJE vecka utan att bli klassade som partiska.

Visst hade dom kunnat ta nån till utvisning osv men dom håller i matchen på ett bra sätt. Och hemmalag har väl alltid en viss fördel.



Jag tycker nog det är "värre" partiskhet att Anja Pärsons PAPPA fick sätta portarna i en gren där Anja tävlar.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: hockey
Salle: Om wikegård eller Jeopardy sonen engång till berättar att publiken skriker Luooo för att målisen heter Luongo och spelar i Vancouver hivar jag ut högtalarna genom fönstret.

Kanada har inga problem med att hålla USA borta från kassen, dock har USA problem att hålla rent framför sin. Om Kanada klarar av att hålla uppe spelet och inte backar hem kommer de vinna guldet, men jag tror de kommer backa hem och bli darriga och släppa till ett mål och vi får en sudden.
Kommentera

Sv: hockey
Salle:

Jag vet inte vem som borde döma, jag har dålig koll på domare, t o m de svenska.

Det är lite Wrestling över det hela, uppgjord underhållning.

Det är osannolikt att det inte skulle finnas någon bra domare utanför Nordamerika. Men som sagt, jag har dålig koll på domarna.

Det har varit alldeles förmånga uppenbara bortdömningar vid stora matcher för att vara hälsosamt. Den där Canada cup som nämdes i den här tråden tidigare är ett strålande exempel.
Kommentera

Sv: hockey
Salle: han satte iofs portarna i egenskap av hennes tränare, inte hennes pappa :-) Fast jag håller med, det är lite märkligt att åkarnas tränare turas om att göra banorna.
Kommentera