Övrig sport

1614 inlägg · 27 ämnen

Inlägg #1042097

Sv: Baseballtråden
Tja, den här säsongen har börjat illa. Mets ligger och skvalpar med en vinstprocent på runt 50 %. Rekordvärvningen Santana har varit bra men ett par av de andra förväntade stjärnorna har varit mer än lovligt risiga.

I Mets division är Florida Marlins den stora skrällen. De tradade iväg sin bästa pitcher och sin bästa positionsspelare till hårdsatsande Detroit. Förväntan var att Florida skulle få ett par mellanår i väntan på talangerna men istället går de som tåget och leder. Phillies och Atlanta gör vad de ska men Mets floppar. Visst, långt kvar, men det går bra att börja vinna nu. Bäst i NL verkar annars Arizona vara. Får se om de orkar hela vägen.

I AL ser Boston bäst ut. Detroit har hårdsatsat men floppat till och med värre än Mets. Yankees ser lite trötta ut. Positiv skräll på östkusten: Tampa Bay Rays. Håller en liten tumme för dem. Ligans lägsta budget men i år verkar de ha ett riktigt hyggligt lag. Även mina AL-favvosar White Sox har fått mer ordning på grejorna och är mer med i år.
Kommentera