Övrig sport

1614 inlägg · 27 ämnen

Inlägg #764637

Sv: Baseballtråden

Så är det bara fyra lag kvar....

Största skrällen svarade Detroit Tigers för som slog ut Yankees med 3-1 i matcher. Nu blir det baseballfeber i Hockeytown. Första slutspelet på nästan 20 år och Tigers slår ut favoriterna i American league övertygande.

Oakland A's eliminerade Minnesota Twins överraskande enkelt med 3-0 i matcher. Helt öppet i American League Championship. Till slut tror jag nog att Oakland tar det. De har varit med i hetluften regelbundet de senaste åren medan Detroit kom från ingenstans det här året. Det gjorde å andra sidan White Sox ifjol också...

I National League var det hårt in i det sista medan St Louis och San Diego. Cardinals vann med 3-2 i matcher. I den andra matchen hade Mets det oväntat enkelt mot Dodgers. 3-0 i matcher efter övertygande spel - men på olika sätt. Första matchen vann Mets med Power. Andra på pitching och försvar. Tredje med small ball runs.

I national League championships håller de flesta Mets som favoriter. Det här är de tippade två lagen att mötas. Cards har slutspelests kanske bästa starting pitcher i Chris Carpenter och den bäste positionsspelaren i Albert Pujols på 1st base. Sammantaget har dock mets ett bättre lag. Utan ytterligare skador tar Mets det här. Hoppas jag....

Värt att notera att det blir en rätt fräsch mästare oavsett vem av de fyra återstående lagen som tar det. A's var de senaste av de fyra som vann worlds series, det var 1989. Mets 1986, Detroit 1984 och Cardinal 1982. Cards var å andra sidan i World Series 2004 när de förlorade mot Red Sox.

Kommentera