1150x200-s5b1ZRNY.jpeg

Rögle BK

27015 inlägg · 5184 ämnen

5-2!

388455 · » Till forumet


Sv: 5-2!
Äntligen en hemmaseger! Så jääääääääättesköööööönt! Ser redan fram emot nästa hemmamatch :) Tack killar för att ni kämpade på bra idag!!
Kommentera

Sv: 5-2!
Belix: Man får väl säga att Rögle inte har haft det rätta flytet på ett tag, tänker främst på alla dessa oavgjorda matcher i fortsättningserien. Hade bara två av dessa matcher slutat med seger så hade Rögle kanske kunnat ligga bland dom två främsta.

Sen å andra sidan så förtjänar man flyt och det har kanske inte Rögle gjort i ett antal matcher, men jag tror fortfarande på play-off. Livet känns lättare när man tänker positivt!
Kommentera

Sv: 5-2!
Pommer: Bosses kariär som publikfavorit i Ängelholm började ju med att han visade att det fans humor och att han bjöd lite på sig själv.
Men roligt var det att se att Forsberg blir bättre för varje match hans tid i Rögle har ju inte varit så jättelyckad under hösten. Sen att vårt lag fick göra några riktigt snygga mål i kväll gjorde ju inget. Vi får hoppas det fortsätter för då kan ju dom sista omgångarna bli sevärda och spelarna är värda att få ha lite kul på isen, dom har inte fått många chanser att visa glädje under säsongen.
Kommentera

Sv: 5-2!
Belix: Kanske en ny Bosse Ahl...
Kommentera

Sv: 5-2!
Gigel: Visst är det skönt med idrottsmän som har så mycket självdistans att man kan bjuda på sig själv. Man ser en ny publikfavoritmålvakt som kan födas i Arbogas som säkert med ett brett flin bakom masken bjuder på den vinkningen.
Kommentera

Sv: 5-2!
Shit vad underbart detta var.

Forsberg är definitivt värt sitt mål, han kämpar och sliter hela tiden..

Bergström var duktig idag, synd att han bara inte kunde sätta dit pucken..

Carlsson leker ju bort allt motstånd, så j*vla grym e han, snygg pass till Starck.

Bogas målvakt var skojig, hehehe.. SÅLLET.

Nu har vinden vänt hoppas jag..

Älskat kära rögle...
Kommentera

Sv: 5-2!
Vinst med 5-2...Gött!
Kommentera

5-2!
Då leder våra Grön-vita hjältar med 5-2!
Trevligt värre!
Kommentera

388455 · »