1150x200-s5b1ZRNY.jpeg

Rögle BK

27012 inlägg · 5184 ämnen

Målvakterna

402305 · » Till forumet


Sv: Målvakterna
OE: Det e ju bara för att han är lika snabb o kvick som Srsen på handlederna. Du vet slänger in ett inlägg här o där. Men någon semester kommer vi nog aldrig se dig ta Jan o det tycker jag e bra. Du bidrar trots allt med många intressanta kommentarer till detta forum.
Kommentera

Sv: Målvakterna
Thomas17Srsen: Måste erkänna att jag inte hänger med i alla dina svängar. Tidigare har du skrivit att du skulle ta semester fram tills matcherna startar igen...
Kommentera

Sv: Målvakterna
OE: Hej, om du läser längre ner i gästboken, så har jag gjort ett inlägg, där jag skriver att semestern är slut, av diverse orsaker.



JAN
Kommentera

Sv: Målvakterna
Thomas17Srsen: För att vara en man på semester måste jag säga att du är väldigt aktiv titt som tätt i arbetet (skriverierna) ;))
Kommentera

Sv: Målvakterna
Mygel: Vad spydig man kan vara. men lugn jag tar inte illa upp.


Hälsningar
Jan
Kommentera

Sv: Målvakterna
Thomas17Srsen: Pingvin spelet är ett resultat av att du tog semester. Jag menar, vad skulle vi skriva om när vi inte längre hade dina roliga inlägg att diskutera?
Kommentera

Sv: Målvakterna
Thomas17Srsen:
Det menar du väl inte?
Kommentera

Sv: Målvakterna
aiastellan: Blev lite fel i texten i mitt inägg, skall vara tycker inte att det har spårat ur, det är bara att jag har lite andra åsikter än andra skribenter.

JAN
Kommentera

Sv: Målvakterna
aiastellan: Utgår i från att du skämtar när det gäller namnet Rögle Penguins, tycker att det har spårat ur bara för jag har lite andra åsikter.


JAN
Kommentera

Sv: Målvakterna
Thomas17Srsen: Det är ju du som håller i en stor del utav underhållningen... Förklaring till att det spårat hän.
Har du missat att RBK ska döpa om sig till Rögle Pinguins ?
Ska disskuteras nu på nästa styrelsemöte. hrm...
Kommentera

Sv: Målvakterna
Belix: Hej. Tommy håller med dig, dumt att ta ett löfte och inte hålla det. Så jag är tillbaka i GB från och med i dag.
Har föjlt gästboken ändå utan att vara inloggad, och läst inläggen och har blivit gråhårig i förtid av vissa inlägg, så i fortsättningen när sådana inlägg kommer ,
som gör att man blir gråhårig i förtid, så kommer jag att besvara dessa.
En sak till som jag har reagerat på, är väl en gästbok för inlägg om RÖGLE BK och inte en massa PINGVIN-resultat??. ELLER:


Hälsningar
Jan
Kommentera

Sv: Målvakterna
Thomas17Srsen: Jaså du håller på Djurgårdens IF i hockey ?
Hur var det nu den sången gick ? Du Jan ?
Kommentera

Sv: Målvakterna
Thomas17Srsen: Var är duuu Jaaaan ???
Kommentera

Sv: Målvakterna
Thomas17Srsen: Jag tar inte åt mig. Att jag inte är överens med alla inlägg här innebär inte att jag tar åt mig. Men när det gäller ditt skrivande så har du fortfarande inte kunnat hålla dina löfte mer än någon vecka innan du faller tillbaka.
Ingen kommentar om det men är det inte bättre att inte lova något än att bryta samma löfte varje vecka i flera månade??

Belix: Lovar att skriva igen :-) oavsett hur många som blir glada eller ej
Kommentera

Sv: Målvakterna
Belix: Jo jag lovar från och med i dag 7-6 04 att så är fallet, hoppas du inte tog åt dig, när det gällde uttrycket inga skribenter nämnda.


JAN LINDE
Kommentera

Sv: Målvakterna
Thomas17Srsen: Jag kan inte förstå varför du i dina senast xx antal inlägg envisas med att ta upp att du nu ska hålla semester från att skriva osv.. Vi vet ju alla, inklusive dig själv. Att det inte finns minsta antydan till sanning i det påståendet
Kommentera

Sv: Målvakterna
Jimbo: Har egentligen semester från gästboken ett tag framöver, men jag måste bemöta detta inlägg.
Jag tycker RBK gör helt rätt när det gäller att satsa på Jonas Fransson och Fredrik Jakobsson. Varför tjata om Bosse Ahl, var lika dant inför förra säsongen innan det blev klar med Wolle och då var det också tjat om Bosse Ahl, enligt min mening som har sina bästa år bakom sig och det är inget att bygga på, utan RBK gör helt rätt när man har valt att satsa på Jonas och Fredrik, vem vet Fredrik kanske är 1 ste målvakt nästa säsong.
Nu återgår jag till min semester, vilket jag tror att många skribenter är glada för, inga namn nämda.
Återkommer i september dock inte den 11!!!

Hälsningar
Jan Linde
Kommentera

Sv: Målvakterna
Jag tycker på sätt och vis att Rögle gör rätt. Det kostar att ha två bra målvakter i truppen. Samtidgt kan ju bara en spela. Bättre att lägga pengarna på en bra utespelare. Jag tycker också det är helt rätt att satsa på en junior som andremålvakt, så tycker jag de flesta klubbar borde göra. Han accepterar rollen som andremålvakt, men kan samtidigt lära sig mycket och utvecklas till att kunna bli en bra förstekeeper.

Sen om man skull valt Volle eller Fransson tycker jag kan gå på ett ut. De är väl ungeför lika bra, Fransson kanske lite stabilare. Fransson är väl den som har störst utvecklingspotential. Det som är tråkigt är att en Rögleprodukt får ställas åt sidan. Men Fransson har ett år kvar på kontraktet väl, så det var ett naturligt val. Sen är det så det fungerar i toppidrott, laget måste gå före individen. Dock kan det ibland bli som i det här fallet vilket givetvis år tråkigt.
Kommentera

Sv: Målvakterna
Patrik: Får hålla med Patrik igen, det är en smart pojk det där!!! visserligen var inte Wolle så lyssande förra säsongen, men vem minns inte alla hans idioträddningar säsongen innan, då var han lätt en av superallsvenskan toppmålvakter, stabil med andra ord, han tog det man kan kräva, och gjorde idioträddningar som gav många poäng. Sen är Fransson en allsvensk målvakt av klass, som trivs när han får spela, det kommer inte bli många matcher för fjunisen, men jag hoppas att han visar upp vad han kan när han väl får chansen. Hemvävt är bra!
Kommentera

Sv: Målvakterna
Hammers: Nej, det tycker jag inte är fel. Som jag sa så hade jag själv helst sett en förlängning, men nu när det "skar sej", så måste man som supporter acceptera det som hänt.
Kommentera

Sv: Målvakterna
Patrik: Du tycker inte det är fel att kalla "Volle" seriens bästa målvakt då?
Kommentera

Sv: Målvakterna
Patrik: Tjena singer ! Sparken fick han inte det är sant. Men mer eller mindre "tvingad" att sluta P.G.A "intresset"...
Hoppas att Jakobsson klarar av detta och utvecklas till den stormålvakt vi alla hoppas på. Gillar när det tas ifrån de egna leden, verkligen.
A-lagshockey på denna nivån kräver lite mera än J-20 matcher.
Persson kommer att matcha in Jakobsson och ge honom det självförtroendet som han behöver på ett utmärkt sätt tror jag, till skillnad från vad Mats Waltins mopeder hade gjort. Då hade han fått röv.. full med friläge på friläge...
-Jakobsson, hoppas att detta året blir ditt stora genombrott !
Kommentera

Sv: Målvakterna
Jimbo: 1. Jag tycker också att det är väldigt tråkigt att inte Volle är kvar till nästa säsong, men det är fel att påstå att han fick sparken. Man kom helt enkelt inte överens i förhandlingarna.
Tycker också att det är fel att såga Fransson och att nedvärdera Jakobsson.
Kommentera

Målvakterna
Kan inte låta bli att bi orolig när jag ser rbks lag för nästa säsong. Jag menar har dom några målvakter över huvud taget? Fransson som inte tog en puck förra säsongen och en junior. Är det nåt att satsa på??? Plocka hit Ahl från HV! Ska passa på att gratulera JPP till den strålande iden att sparka seriens bästa målvakt, Tack!
Kommentera

402305 · »