1150x200-s5b1ZRNY.jpeg

Rögle BK

27015 inlägg · 5184 ämnen

Saknar vulkanen...

387954 · » Till forumet


Sv: Saknar vulkanen...
aiastellan:

Ja, det var verkligen en trevlig upplevelse. Tack alla ni som var med och ordnade det så bra! Det var min första riktiga bortamatch men inte min sista... Saknade i går sången: "Vi älskar Rögle, grön-vita Rögle, i våra hjärtan..."

Kan vi inte hålla vulkanen lite vid liv de sista matcherna som är kvar? Kanske en "minivulkan" som kan ge lite extra glöd till våra RBK-spelare. Så alla som kan, stötta nu vårt lag genom att gå på de resterande matcherna och visa att det visst det kan bli en "hemmavulkan"!!!!!
Kommentera

Sv: Saknar vulkanen...
Hårdisksson: Jag snackade med en Lakej och han var mäktigt imponerad och menade att det märks att ni är "feta" när ni väl samlar styrkorna. Han tyckte vi var proffsiga med våra sånger där det handlade om riktig kärlek till laget.Tyckte även att vi var otroligt samstämmiga och att det lät som en enda röst...
Tack för de orden ! Sportsligt av honom...
Kommentera

Sv: Saknar vulkanen...
Skulle vilja passa på och tacka för en riktigt härlig bussresa.det var första gången vi åkte i AIAbussarna (brukar köra själv annars) men det var skitkul faktiskt, blir garanterat fler gånger.Det är ju faktiskt så att man längtar till imorgon (Rögle-Arboga) .

PS. har en polare som håller på lakers som också såg matchen igår han erkände faktiskt (något motvilligt dock)att AIA vann läktarmatchen .

ALLA TILL LADAN IMORGON.
Kommentera

Sv: Saknar vulkanen...
alla som ordna resan: ett stort tack det var verkligen roligt! hoppas att det blir nåt liknande nästa år! det var väldigt bra stämmning under matchen och även på bussen.
Ett stort tack!
Kommentera

Sv: Saknar vulkanen...
aiastellan: Nu får vi hoppas att folk inser att vi behöver stödet även på hemmaplan och att folket kommer till hallen även i morgon.För inte ska det väl behövas bussar för att vi ska få ha stämningen även på hemmaplan.

Ni som av olika anledningar inte kunde/ville åka till Växjö i går, Ni ska veta att ni missade årets höjdpunkt *s*

Alla till hallen i morgon.
Kommentera

Saknar vulkanen...
Den gav oss ett hopp,tro och vetskap om att hjärtat är med...
Kommentera

387954 · »