1150x200-s5b1ZRNY.jpeg

Rögle BK

27033 inlägg · 5185 ämnen

Två Alternativ

366639 · » Till forumet


Sv: Två Alternativ
Pommer:

Håller med dig i ditt inlägg. Jag ser gärna lite fler hungriga juniorer i laget, det kan inte skada. Sedan vill jag att de plockar hem Tomas Andersson också, som någon annan nämnde här i gb. Han var duktig när han fick chansen av Melin förra säsongen. Kan inte fatta att han inte platsade i Hammers heller?
Kommentera

Sv: Två Alternativ
qp: Jag tycker att man ska ta upp dom fem bästa juniorerna och plocka bort dom fem sämsta i a-laget, i en match till att börja med åtminstone. Då skulle nog a-lags spelarna bruka allvar. Rögle har inget att förlora på det tror jag.

Den 30/1 närmar sig med stormsteg och jag hoppas att alla möjliga o omöjliga Röglefans ställer upp och åker med AIA till Växjö. Det blir säkert en underbar kväll, det kan jag garantera.
Kommentera

Sv: Två Alternativ
Mygel: Jag vet inte vad som står i vissa A-lags spelares kontrakt betr spel i J-20, men skulle kunna tänka mig att de kan vägra att ta en permanent plats där. Det skulle innebära att de har rätt att bryta kontraktet förmodar jag, visserligen förbättras då ekonomin tillfälligtvis
men på bekostnad att vi åker ur superelit och det är frågan om vi har råd med det. Då är det bättre att A-laget tar smällen och blir 3-5 och att styrelsen försöker att reparera skadan till nästa säsong. Vilken styrelse det nu blir.
Kommentera

Sv: Två Alternativ
qp: Till viss del har juga rätt. Även om man inte kan ta upp hela J20 så är där helt klart ett antal spelare som säkerligen skulle kunna göra bra och till och med bättre ifrån sig i allsvenskan än nuvarande spelare i A-laget. Dessa borde tas upp fortare än kvickt. Det kan ju ändå inte bli sämre än det är nu.
Frågan för dagen: Vad f*n har hänt med spelare som Starck och Arlbrandt. Vår nr 41 har ju varit under isen mer eller mindre hela säsongen. Hans succédebut från förra säsongen börjar sakta men säkert att tyna bort från näthinnan :(
Kommentera

Sv: Två Alternativ
juga: Tano dålig? Han är en av de få spelare som denna säsong kan kvittera ut godkänt. Forsberg är en annan femma. Med tanke på att han inte ens skulle platsa i J20 så borde man kanske ersätta honom med en egen produkt från J20 eller varför inte ta hem Tomas A igen?
Kommentera

Sv: Två Alternativ
juga: Som sagt, vi sitter i saxen!
Alt 1. är som Belix skriver antagligen ett stort ekonomiskt risktagande!
Alr 2. är inte genomförbart då j-20superelit för RBK:s del skulle have-rera och det skulle ta för många år att ta sig tillbaka. Vilket i sin tur skulle innebära att våra J20-killar i framtiden fick en mycket sämre utvecklingskurva än övriga topplag= mindre antal juniorer att lyfta upp!
Skrämmande men sant.
Kommentera

Sv: Två Alternativ
Belix: Det bästa laget för föreningen tror jag blir om man stoppar in 4-5 juniorer , du såg ju själv igår Alexander Bergström han kommer in som junior och dominerar . Varför köpa in dyra spelare som Tano och Forsberg när dem är så jävla dåliga , ska man köpa in spelare så måste dem ju för fan tillföra någonting eller ?
Kommentera

Sv: Två Alternativ
juga: Med tanke på att det blir svårt att behålla publiken och därmed ekonomin så finns inte det första alternativet ens kvar. Jag anser att man ska spela med bästa laget föreningen kan ställa på isen och med tanke på hur det såg ut i går lär ju en föryngring på 7-8 år vara alternativet.
Kommentera

Två Alternativ
Som jag ser det så har Rögle bara två alternativ , och det ena är att man förstärker med två styck riktigt stora bra starka backar eller så sparkar man alla nyförvärv och satsar på sina egna juniorer . I dagsläget så tycker jag faktiskt att det sistnämda vore det bästa .
Kommentera

366639 · »