1150x200-s5b1ZRNY.jpeg

Rögle BK

26998 inlägg · 5183 ämnen

vågat?

400519 · » Till forumet


Sv: vågat?
Belix: Hemskt vad många som helt plötsligt börjar uppskatta Hammerstad, det är som mygel säger en formidabel center som hela tiden jobbar för laget, kan han ta ett steg till i utvecklingen så är han ES mässig. En klok och intelligent center, lite Jönsson över honom i spelstilen.

Sen vad spelarna presterade förra säsongen, kan vi sluta prata om, för det var ingen som var i närheten av sin kapacitet, det var mycket gnäll på nyförvärven, men ingen i laget presterade, vad gjorde Stoffe, Linden, Pelle, och tex Josef förra säsongen?? det var inte ens 70 % av vad dom kan i normala fall!!!!

Jag tycker att laget ser intressant ut, och med tanke på att samliga från förra säsongen lär vara sugna på att visa vad dom kan, och med en ny tränare som vet att Lag stavas med L i början och inte som Waltin trodde med ett J som i jag....
Kommentera

Sv: vågat?
Mygel: Alldeles otroligt vad du har blivit klok den senaste tiden :-) håller med dig i allt.
Hammerstad en av lagets mest underskattade spelare. Måste vara en dröm för en tränare, han spelar precis där han blir satt. När han fick chansen att spela center kunde man se var han skulle vara och med tanke på hur få centrar det finns så är Tom en given i mina ögon.
Kommentera

Sv: vågat?
grillen: Visst är det vågat, men någon gång måste man ju chansa o ge egna produkter chansen. Vi har en formidabel första målis i Fransson o sen har vi Jacobsson som förhoppningsvis kommer att ge allt för att slå sig in. Hur många trodde på Liv o Lundquist när de slog sig in direkt från J-20?

Petterson var en otroligt bra spelare, men vi har andra spelare av hans typ i laget: Linden, Tano. Faktum var att vi hade kanske lite för många grovjobbare. Framförallt då Wågen blev skadad, då vi enbart hade Arla som riktig finlirare. Henke är allround o Matte är en speedkula tillsammans med Stoffe. Pelle retstickan o lagspelaren, medan Hall är ångvälten. Hoppas rejält på Bergström denna säsong. Såg riktigt lovande ut förra säsongen för att vara så ung. Sen verkar många ha glömt Hammerstad. Förra säsongen, då han flyttades runt i olika positioner, blev det mesta fel. Men vad jag kommer ihåg så visade han på slutet med Melin att han är en mer än väl duglig allsvensk center, med en härlig uppoffrande spelstil.
Kommentera

vågat?
Är det inte lite vågat av Rögle att flytta upp j-20 målvakten?

och dom måste ju hitta en ersättare till pettersson
Kommentera

400519 · »