1150x200-s5b1ZRNY.jpeg

Rögle BK

27016 inlägg · 5184 ämnen

Växjöresan

387767 · » Till forumet


Sv: Växjöresan
lej: Jag tackar och suger åt mig det som en tvättsvamp tror att alla i AIA är nöjda med resan. Bussvärdarna fick ett rejält uppdrag och det gjordes bra. Tyckte alla som var på plats drog sitt strå till stacken med tanke på att det var en fredagsmatch så gick allt perfekt.
Det syntes från mitten av första hur mycket hjärta det fans på isen och därifrån så var matchen den i särklass bästa efter jul. Tror nog att spelarna är nöjda med sin insats även om en vinst "även" på isen hade varit bonus.
Men vi är stolta över vårt lags insats.
Kommentera

Sv: Växjöresan
Belix: God morgon, det är tur att man skriver i Sps och inte pratar för efter en sådan underbar kväll så är det svårt att prata. För mig var det en helt igenom lyckad resa med alla er FANTASTISKA supportrar och jag sa det igår men det tål att upprepas "ingen klubb mig veterligen har en så engagerad och fantastisk supporterskara som RBK". Jag vet att spelarna så gärna hade velat ge oss 3 poäng, men jag tycker ändå att det var en kämpamatch och hjärtat fanns med under hela matchen.
Tack än en gång till Tommy och AIA för en fantastisk upplevelse.
lasse
Kommentera

Sv: Växjöresan
Junior: Stort tack till alla för en jättebra kväll. Ängellholmsbussen med Ljunggren var toppen. Det var en jäkligt lyckad kväll. TACK.
(Jag tyckte inte att Jersmyr lekte boss)
Kommentera

Sv: Växjöresan
Tack till Hbg bussen. Så jävla skoj.
Tack till alla som fixade denna resan.
Tack till alla på läktaren

Däremot är det SISTA gången jag står och blir nerklankad av Jersmyr på läktaren. Ingen får klaga på er i styrelsen men du på alla eller?
Åk du upp nästa gång till Växjö med dina styrelse kompisar och hjälp Rögle fram. Lycka till..!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pinsamt att du ska gå nedanför och leka boss.
Kommentera

Sv: Växjöresan
rbk forlife: Kan inte mer än hålla med. Fantastiskt att folk kan fixa till en sådan här fest! Tänk även på att det är fritiden som stryker med för de inblandade!

Jag längtar redan tills detta kan genomföras igen..även om det förmodligen kan dröja ett tag...typ nästa säsong! Men en sådan här lyckad kväll kan bara innebära att folket fått upp suget igen..tänk en säsong där även spelet fungerat kanon....då hade det nog funnits mer än EN sådan här resa per säsong!! :)

God natt och tack till ALLA som var med och gjorde kvällen till den "dröm" som man hoppats på...
Kommentera

Sv: Växjöresan
Belix: Stort tack för att du fixat och trixat med bussar hit och folk dit! Hade sketkul ikväll trots de tappade pinnarna!
Kommentera

Växjöresan
Precis hemkommen efter en mycket rolig resa.
Vill tacka er alla som var med på resan alla skötte sig hur bra som helst. Detta var ju första gången som vi provade att arrangera resa även för ickemedlemmar och i stort fungerade allting. Jag får ta på mig att vi ankom så sent till hallen. Väglaget och missberäkning av att lasta på så mycket folk gjorde att vi kom lite för sent fram. Nästa gång vet vi mer och då blir det ännu bättre.
Aterigen detta var kul hoppas nu att ni som fortsatte på Banhof har roligare i natt än i morgon bitti *s*
[f]Fredagen den 30/1 blev den festfredag vi hoppats på[/f]

Glöm nu inte det är match på söndag alla till hallen och glöm inte att ha på er era nya fina nyinköppta gröna tröjor.
Kommentera

387767 · »