1150x200-s5b1ZRNY.jpeg

Rögle BK

27005 inlägg · 5183 ämnen

Wågen Stannar

400217 · » Till forumet


Sv: Wågen Stannar
Belix: Helt klart är det trist att en sådan trotjänare som Wolle lämnar. Men samtidigt så kan man kanske se det som så oxå att det är bra med ett miljöombyte. Som de flesta nog har förstått så skulle Wolle få spela andra fiol nästa säsong o det är kanske inte direkt så inspirerande för en målvakt av sådan klass som Wolle. Tror att han kan ta några steg framåt i en annan klubb o sen komma tillbaka o avsluta sin karriär i moderklubben.

Riktigt roligt att klubben släpper upp en junior som andra målvakt. Har inte hänt så ofta de senaste åren . Ska bli riktigt intressant o se hur han kan utvecklas i allsvenskan.

Att få chansen i A-laget måste finnas kvar som morot om vi ska kunna locka till oss juniorer av högklass till våra junior lag.
Kommentera

Sv: Wågen Stannar
Belix: Tror det är samma visa att öppna bösdörren i A-Laget som i J-Laget. Men jag tror absolut han kommer att märka av det höga tempot vid bytena. Gäller att ha snabba händer då :)
Kommentera

Sv: Wågen Stannar
sillen: Kul att Wågström äntligen kommit överens med Rögle.

Däremot tråkigt att Volle lämnar men önskar han lycka till i framtiden. Mewn det ska bli spännande att se hur Jakobsson kommer att växa in i seniorhockeyn.
Kommentera

Wågen Stannar
Wågström stannar och Wennström lämnar.

Kolla länk
Kommentera

400217 · »