1150x200-s5b1ZRNY.jpeg

Rögle BK

27033 inlägg · 5185 ämnen

Inlägg #387781

MVG AIA
Om man som Växjösupporter får skriva här på er sida så skulle jag vilja tacka er för en underbar fredagskväll där det blev en trevlig föreställning på isen av båda lagen och på läktaren av båda klackarna. Att sedan säga vilken klack som vann tycker jag är både svårt (står man mitt i en klack så tro fan att man tycker den låter mest) och meningslöst (Ger inga poäng) men man kan lätt konstatera att ni har en mäktig styrka i era sånger när ni bjuder till som ni gjorde i går.

Och jag tror inte det finns några andra lags supporters som hade lyckats med din fixade med denna resa efter en säsong som så här långt givit er mest besvikelser och motgångar, det är imponerande.
Och ett stort beröm till dom som arrangerat denna resa som verkligen lyckats styra upp klacken med att visa sin positiva sida, en fredagsmatch med lite innanför västen kan med lätthet spåra ur och vändas till något negativt.

En sak är säker och hade Rögle spelat hela säsongen som ni gjorde i speciellt andra perioden i går så hade ni nog varit i en annan situation nu och detta är en gåta för mig när man ser vilket kunnande laget besitter men som det verkar har väldigt svårt att plocka fram.

Lycka till resten av serien och mig gör det inget om ni nyper play-off paltsen framför näsan på Nybro, bara ni ger fan i vår plats.
Kommentera