1150x200-s5b1ZRNY.jpeg

Rögle BK

27016 inlägg · 5184 ämnen

MVG AIA

388030 · » Till forumet


Sv: MVG AIA
The Punisher: skugge ska testa vingarna i JONSTORP nu...ha d fint alla/LADAN I MON
Kommentera

Sv: MVG AIA
Ok, jag skulle vilja leka oscarsgala här och tacka:

* Alla som följde med och gjorde gårdagen så minnesvärd

* Alla företag som sponsarde med något igår

* Laget som krigade på isen

* Alla som var på efterfesten på Bahnhof, ni var verkligen trevliga Rögle!

Men nu blickar vi framåt mot morgondagen. Spelar Rögle så bra som man gjorde i sista delen av matchen igår, då blir det inte roligt och komma från Arboga. Det är det kanske inte i vanliga fall heller, men då blir det en mardröm. Eller som Slayers frontman Tom Araya: "I kill you and your dreams tonight!"
Kommentera

Sv: MVG AIA
FrasseLakej: Det är bra för den som är ansvarig moderator här är jag *s*
Kommentera

Sv: MVG AIA
Belix: Det må så vara hänt med de....förstår ironin i ditt inlägg...
Kommentera

Sv: MVG AIA
FrasseLakej:" Belix: Låg nivå"
Jag har snackat med han som är ansvarig moderator i denna gästboken han sa det var okej med nivån på det inlägget *s*
Kommentera

Sv: MVG AIA
Belix: Låg nivå
Kommentera

Sv: MVG AIA
Ebola: Varför käkade ni inte dom i går?*s*
Kommentera

Sv: MVG AIA
Belix: Vicksen finns alltid i vår infodisk! :)
Kommentera

Sv: MVG AIA
Har enligt en "ganska" pålitlig källa hört att en specialsponsring fanns i går vid Lakejernas läktare. Vicks halstabletter delades ut för att dom skulle mäta sig mot AIA. En riktigt skön sponsring *s*
Kommentera

Sv: MVG AIA
Holding: Bra skrivet ! Jag håller med dig.
Kommentera

MVG AIA
Om man som Växjösupporter får skriva här på er sida så skulle jag vilja tacka er för en underbar fredagskväll där det blev en trevlig föreställning på isen av båda lagen och på läktaren av båda klackarna. Att sedan säga vilken klack som vann tycker jag är både svårt (står man mitt i en klack så tro fan att man tycker den låter mest) och meningslöst (Ger inga poäng) men man kan lätt konstatera att ni har en mäktig styrka i era sånger när ni bjuder till som ni gjorde i går.

Och jag tror inte det finns några andra lags supporters som hade lyckats med din fixade med denna resa efter en säsong som så här långt givit er mest besvikelser och motgångar, det är imponerande.
Och ett stort beröm till dom som arrangerat denna resa som verkligen lyckats styra upp klacken med att visa sin positiva sida, en fredagsmatch med lite innanför västen kan med lätthet spåra ur och vändas till något negativt.

En sak är säker och hade Rögle spelat hela säsongen som ni gjorde i speciellt andra perioden i går så hade ni nog varit i en annan situation nu och detta är en gåta för mig när man ser vilket kunnande laget besitter men som det verkar har väldigt svårt att plocka fram.

Lycka till resten av serien och mig gör det inget om ni nyper play-off paltsen framför näsan på Nybro, bara ni ger fan i vår plats.
Kommentera

388030 · »