1150x200-s5b1ZRNY.jpeg

Rögle BK

27026 inlägg · 5185 ämnen

Inlägg #388479

Sv: Rögleklacken
EnSomUndrar: ??? Kastar in saker på isen? Ölburkar? Skär halsen av spelare???
Antingen har du väldigt livlig fantasi, eller så tillhör du en grupp sensationslystna människor som älskar att gå till en tillställning för att hitta folk att gnälla på. Ungefär som nyfikna som trängs vid en olycksplats, eller åskådare som söker sig till Tegnerparken för att se nassar och afa slåss och kasta gatsten på varandra.
Min lilla undran är:
Om du nu har så otroligt bra koll på vad rögleklacken sysslade med under "stora delar av matchen", så måste du själv ha glott mer på rögleklacken än följt med i matchen!
Själv följde jag med i matchen och deltog i hyllningarna av mitt lag, och jag upplevde det som att detta var det dominerande intrycket från vår klack! Att det häcklas mellan klackarna är HELT naturligt, och jag lägger mej inte ner och lipar eller skriver insändare i Lakejernas forum om att växjöklacken skanderade det ytterst förnedrande (OBS ironi) "ta det på svenska". Folk med skleros i långfingret fanns det från båda hållen, de få gånger under matchen som jag brydde mej om detta som tydligen upptog hela ditt intresse den aktuella matchen.
Väl mött framöver, växjöfans!
Kommentera