1150x200-s5b1ZRNY.jpeg

Rögle BK

26998 inlägg · 5183 ämnen

Rögleklacken

388610 · » Till forumet


Sv: Rögleklacken
Norra_Sittplats: Nu tog du väl i, tror att det var 40-50 max. Ändå gick jag genom vändkorset 6 ggr för att bättra på statistiken. Nästa hemma blir det bara du o jag, Alfred ;P
Kommentera

Sv: Rögleklacken
Mygel: dom var inte ens 900- men runt 400-500
Kommentera

Sv: Rögleklacken
Ebola: Så länge det är en hand eller finger eller fot som det "snittas hals" med kunde jag inte ha brytt mig mindre. Jag ger mina dammråttor mer uppmärksamhet, vilket iofs kan bero på att de har utvecklats till att springa och morra på nätterna...

Att det sen kom mynt från Er sektion är en annan femma. Jag ska villigt erkäna att jag inte såg någonting komma från vår sektion, men därmed inte sagt att det inte gjorde det. Jag tillbringade stora delar av matchen med ryggen mot isen i mina försök att driva på de andra i klacken ännu mera.

Dock, och detta vill jag skriva tydligt, annars kommer någon dummerjöns att misstolka det med flit, är det helt förkastligt att kasta in skit. Fråga killen som kastade in en tändare under en straffläggning i Ängelholm vad jag tyckte. Inte för att jag mätte verken decibel eller tid, men det nämns en utskällning i feminutersklassen som hördes i större delen av hallen...

Upprörd, jag?
Kommentera

Sv: Rögleklacken
Ebola: BTW - ovanligt nickname - låter allvarligt på något sätt...
Nej, jag såg inte att någon "snittade halsen", men om jag hade gjort det så hade jag nog inte sett det som något jätteallvarligt.
Själv spelade jag i en orkesterförening en gång i tiden, där dirigenten ofta använde detta uttryckssätt för att få stopp på orkestern när någon av de senildementa violinisterna hade missat hans mer konventionella avslag :)
De som kastar in skit på isen är IDIOTER, oavsett varifrån de kommer. Även de egna spelarna kan skadas! Ärligt talat så missade jag att detta hände i fredags - kan inte minnas att det var något spelavbrott för att rensa banan?
Ja, jag tycker att det var en riktig fest i fredags, och är mycket tacksam för alla som ordnat så att det gick att genomföra!
Kommentera

Sv: Rögleklacken
Patrik: faktum är att det VAR en kille som stod o "snittade halsen" när lakersspelarna rundade borte målet när de åkte in.. dessutom åkte det in både mynt o ölburkar på isen från ert håll.. det var svårt att missa.
men visst var det lugnt för att vara freitagsmatch. ;)
Kommentera

Sv: Rögleklacken
EnSomUndrar: ??? Kastar in saker på isen? Ölburkar? Skär halsen av spelare???
Antingen har du väldigt livlig fantasi, eller så tillhör du en grupp sensationslystna människor som älskar att gå till en tillställning för att hitta folk att gnälla på. Ungefär som nyfikna som trängs vid en olycksplats, eller åskådare som söker sig till Tegnerparken för att se nassar och afa slåss och kasta gatsten på varandra.
Min lilla undran är:
Om du nu har så otroligt bra koll på vad rögleklacken sysslade med under "stora delar av matchen", så måste du själv ha glott mer på rögleklacken än följt med i matchen!
Själv följde jag med i matchen och deltog i hyllningarna av mitt lag, och jag upplevde det som att detta var det dominerande intrycket från vår klack! Att det häcklas mellan klackarna är HELT naturligt, och jag lägger mej inte ner och lipar eller skriver insändare i Lakejernas forum om att växjöklacken skanderade det ytterst förnedrande (OBS ironi) "ta det på svenska". Folk med skleros i långfingret fanns det från båda hållen, de få gånger under matchen som jag brydde mej om detta som tydligen upptog hela ditt intresse den aktuella matchen.
Väl mött framöver, växjöfans!
Kommentera

Sv: Rögleklacken
Mygel: Skit samma. Rögles felräkning gjorde att jag fick fler poäng i Tipparliggan..*s*
Kommentera

Sv: Rögleklacken
Hur räknar Rögle på publiksiffran? Gör de som fågelföreningen och inkluderar abonnemangen i publiksiffran? För 1400 pers kan där inte ha varit idag. 900 - 1000 skulle nog vara mer rätt skulle jag tro idag.
Kommentera

Sv: Rögleklacken
The Punisher:
"Kuntby".
Den är helt enkel för jävla genial, för att gå obemärkt förbi.
Säga vad man vill om den gode pastorn, men han drar ju verkligen ett stort lass i att försöka decimera antalet "kunts" i den byn.

En kvart effektiv speltid var vad Rögle behövde för att bunta ihop Arboga i eftermiddag. På precis samma sätt borde en kvart ha räckt för att bunta ihop Halmstad x 4, Växjö x 4 och flera andra lag x2 och x4 innan jul. Satans jävlars....
Kommentera

Sv: Rögleklacken
The Punisher: He he inte ska du reta upp dig på en liten växjökille som knappt vet vad han skriver.
Kommentera

Sv: Rögleklacken
EnSomUndrar: Vad fan väntar du dig, att vi ska gå och ha syjunta med motståndarnas inbitna fans? Vi kanske ska bjuda in dem på kakor och saft? Vi kanske ska bli kristna och stå och sjunga att Jesus älskar oss alla. Vi såg ju hur jävla bra det gick i Kuntby...
Kommentera

Rögleklacken
Jag har sett ett antal matcher med Rögle, tycker att det är ett bra lag. Jag undrar bara varför så många klackmedlemmar visar ett sådant dåligt uppförande, speciellt mot motståndarnas supporters? Är det inte bättre att lägga energin på att heja på sitt eget lag istället, bara en tanke! Folk som kastar in saker på rinken, ölburkar med mera...det kan ju verkligen skada någon. Visa att man ska skära halsen av spelare. Sista matchen jag såg var borta mot Växjö den 30/1. Där står det en massa personer i Rögleklacken vända mot växjöklacken stora delar av matchen, är det inte hockeyn vi alla är intresserade av?

/En kille som undrar
Kommentera

388610 · »