Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

nyttt ämne

« · 1968115 Till forumet


nyttt ämne
Jag har debatterat länge med mig själv. Innan jag bestämde mig för att skriva detta. Jag tycker det är trist att vuxna män och kvinnor ?? beter sig som de gör på denna forumsida,efter att ha scrollat på den så är personangrepp det normala.

Visst jag vet att många "motståndare" älskar att få komma in här och reta upp skellefteå supportrar, så fungerar det mellan supportergrupperna, fine, låt dem hålla på säger jag , kan man inte diskutera på ett normalt sätt, låt bli...

Man behöver inte svara på alla retsamma inlägg: På dessa sidor är det väl tänkt att man ska stödja "sitt" lag.Utan personagrepp.....
Men jag är väl naiv.....
tack för ordet.

Sv: nyttt ämne
henkenorr: Aha, så det är vi motståndarsupporters som bär skulden för hur det ser ut härinne. Det är vi som inte kan diskutera normalt? Ta en titt i andra lags sidor här på HS vettja. Säg till om du upptäcker nån skillnad.

Sv: nyttt ämne
henkenorr: Hahahah å herregud..när man inte trodde att det kunde bli lägre nivå på SAIK:s forum..så kommer detta inlägg...

Sv: nyttt ämne
henkenorr: Välkommen!

Gillar din inledande mening att du debatterat med dig själv
Det är vanligt förekommande på denna sida, så jag tror du kommer trivas

Sv: nyttt ämne
henkenorr:

Barbro brukar vara duktig på att städa bort alla misundsamma skräpinlägg - som de som postades efter din post. Men han har ett liv utanför hockeysnack och han kan inte sitta här inne hela tiden. Han kommer säkert att ta bort personangreppen och hatinläggen även denna gång, och endast låta dynastiinläggen vara kvar.

Det är lixom ett gäng bot troll från ryssland som matar ut barska hatinlägg emot dynastiernas gång på gång, fast de är skrivna att riktiga personer. Det är helt omöjligt med artificiell intelligens att hitta på lika fjantiga tapiga personligheter som vissa har.

Hoppas vi kan styra bort ifrån hat och personangrepp till att diskuttera dynastiernas silly season. Vad tror du henke? Kul att Arvid kommer hem!

Sv: nyttt ämne
Zappaholic: nej det krävs två för en tango......ursäkta min otydlighet, ingen part är oskyldig angående personangepp, både AIK supporters och motsåndare
supporters är jämbördiga i den frågan.
Jo , jag har kikat på vissa andra sidor och upplever nog nivån vara rätt lika överlag.
Det är väl det som gör det så trist tycker jag, med personangrepp att det är så utspritt, men som sagt jag är väl naiv som tror att går att påverka till att bli mindre

Sv: nyttt ämne
henkenorr:
Roligt om du vill skriva i ordinarie bok, det är fritt fram. Jag städar ofta bort påhopp utifrån men vill ge stort utrymme för svar på tal.
Det är högt i tak här inne så något symöte kan jag inte lova men varje skribent står för sitt så håller du en mer lågmäld ton kommer det fungera.
Stora bilden handlar om att Luleå-boken beter sig illa och därför blir det mycket skit som ska rättas till. Till det är sanna beskrivningar av LHF sällan vackra.
Ofta räcker inte energin till annat men som sagt rent hockeysnack om AIK förekommer också och ingen är ovälkommen. Kraftiga hån och skändningar av våra egna spelare och ledare brukar dock inte tas emot positivt. Femtekolonnare har också smugit sig in ibland och avslöjats.
Som sagt helt öppet bara sätta igång och lätta på hockeyhjärtat. Helst i huvudtråden när vi är så få blir det bara rörigt sprida ut diskussionerna.

Sv: nyttt ämne
henkenorr: Lika nivå? Nej på andra sidor pratar man hockey...här handlar många inlägg om dildosar i tvåan...

Du kanske tycker att det går att jämföra. Det får stå för dig

Sv: nyttt ämne
Farbror Barbro:

Ja Brynäs tog tidigt sommarlov. De fick inte vara med i slutspelet, för de är för dåliga.

Sen skämmer Qatar ut sig. Alla kan se att de inte hör hemma i en semifinal. Det är åtminstone 3 svårighetsgrader för svårt för dem. De borde hålla sig de leastadianska lulesamiska aktiviteterna.

Sv: nyttt ämne
Yoda Marklund: Det var vi absolut. Alldeles för dåliga. Och ni var alldeles för dåliga för att utmana om semifinalplats eller för den del guldet.

Hur var det nu du sa..."underskatta aldrig Skellefteå".

Det gjorde ingen heller. Alla fattade att ni inte var tillräckligt bra.

Sv: nyttt ämne
Hallå SAIK, har ni nån plan för framtiden? En treårsplan kanske??

Sv: nyttt ämne
Bert Robertsson klar som huvudtränare för Linköping

Sv: nyttt ämne
Axle San: Ytterligare -30 miljoner antar jag är deras treårsplan för när man väl börjat köpa allt bottenskrap från övriga SHL-lag till överpris är det svårt att sluta :)

Sv: nyttt ämne
Daddeh:


jag tror inte att vår plan är att köpa in varenda spelare i truppen, köpa in alla som blir lediga från värsta konkurrenten och låtsas att de är egna spelare, göra räder mot tjeckoslovakiska föreningar för att fylla upp juniorlagen... och sen låtsas att vi är bra på hockey!

Det låter mer som ett självbedrägeri än en plan att bli bra på hockey, det är vad jag anser.

Sv: nyttt ämne
Farbror Barbro:

Inspector Clouseau i all ära, men undrar om zappa egentligen inte är mest lik Frank Drebin?

Sv: nyttt ämne
Lås in era barn.
Uppladdat:

450x300-qatar2jpg_0.jpgqatar2jpg_0.jpg


Sv: nyttt ämne
Indijanena fullständigt leker med Qatar. 3-0 igen och Qatar har ännu inte lyckats göra ett enda mål i Jötte-borrj. Oerhört glädjande.

Hoppas också att inga barn kommer till skada denna gång fastän det var lulesamer i farten, näe usch för lulesamerna

Sv: nyttt ämne
Ja 0-4 till indijanena efter två perioder. Hihihihihihi!

Qatar är inget slutspelslag. Förlora sitter i ryggmärgen. Det sitter i väggarna. Det sitter i DNA stegen.

En vinst för hockeyn att vi slipper se mer av Qatar, mycket glädjande. Däremot ska lulesamerna ge fan att ge sig på våra barn och tro att det är ok att synda bara för att de är leastadianer. Det är inte ok!

Sv: nyttt ämne
Yoda Marklund:
Det är nu man velat se Zappaholic aka Drebin/Clouseau återupprätta sitt skamfilade rykte och rusa in i Luleås omklädningsrum och gripa Kovacs med en betongdildo!

Sv: nyttt ämne
Yoda Marklund:
Alla har en liten del Göteborg i hjärtat idag åtminstone.
Grattis Frölunda!

Sv: nyttt ämne
Farbror Barbro: Suck...Vilken dildofixering...och du ska va moderator...

Sv: nyttt ämne
Zappaholic:
och du är Kapten klänning?

Sv: nyttt ämne
Farbror Barbro: Lulä gjorde sin bästa match för säsongen o ändå föll dom. Jaja, sånt ä livet!

Sv: nyttt ämne
Farbror Barbro:

det finns ju även ett par scener i Polisskolan man skulle kunna posta, men betongdildon e ju ba så jeeeeekla klockren! :-) Mer betongdildos åt folket!

Fast inte uppe i Qatarland för vi vet ju hur de uppträder mot barn och ungdomar där. Kanske borda man bygga stora fångläger där och sen flytta på barnen, tvätta dem, lära upp dem i ett normalt samhälle så de får tillbax människovärdet barnstackarna där uppe?

Sv: nyttt ämne
Yoda Marklund: Var tacksam över att det fortfarande finns individer som vill jobba son poliser...

Sv: nyttt ämne
Varning för värdegrunden uppe i Qatarland, undvik att resa ditt med dina barn.
Uppladdat:

450x300-qatar2jpg_1.jpgqatar2jpg_1.jpg


Sv: nyttt ämne
Yoda Marklund:
Läste om Kovacs resa för flygbonus och en pizza. Jag tror det handlade om mer ljusskygg verksamhet. En leverans,deal...
Efter hockeykarriären ger jag Kovacs som trivs som fisken i vattnet i Luleå, max ett par år innan Zappa får mer jobb.

Sv: nyttt ämne
Farbror Barbro:

eller så tänkte nog att han förstört miljön för lite? Fan jag har jag saboterat överallt jag befunnit mig och har liv på mitt samvete, men jag är inte känd för att sabotera klimatet. Därför tar jag flyget för att käka en pizza, yippee död och förstörelse till denna planet!

Sv: nyttt ämne
Yoda Marklund:
Något skumt var det. Ofta hör man de missar mycket tid med barn och familj men Kovacs han prioriterar resandet, han kanske tillhör resandefolket?

Sv: nyttt ämne
Farbror Barbro:

Hur tror du finalen slutar? Mitt tips: 4-1 till indijanena. Mustonen matchvinnare.

Sv: nyttt ämne
Yoda Marklund:
Frölunda mest troligt, fått en lätt resa och har väl färre skador men jag räknar inte ut DIF. Blir inte klok på DIF, kanske soppatorsk i finalen eller så har de någon kemi som tar de hela vägen.

Sv: nyttt ämne
Farbror Barbro:

1-0 till indijanena då, som väntat. Två ass av Mustonen, ett mål ett ass av Movevare. Dynastibidragen ligger helt klart bakom segern i SM-finalen, är någon förvånad?

Sv: nyttt ämne
Farbror Barbro:

Qatar hockey, pedofilernas lag. Jag tycker hela bunten borde spärras in.

Sv: nyttt ämne
Fint program ikväll på TVn. Hockeyns historia. Idag fick man se Uffe Sterner, Klimpen Häggroth den glider in i mål etc. Kul med historik och anor.

Undra hur många program det blir innan vi når fram till 1984 då Qatar gick upp i högsta serien för första gången?

Sv: nyttt ämne
Ja här har vi det. För alla som gillar anor och historik och hockey.

"Tre kronor har idag en självklar plats i våra hjärtan, men det har inte alltid varit så. Jens Lind och Albert Svanberg tar oss med på en resa genom 1900-talet då ishockeyn går från att vara en okänd sport till en nationell passion. Ta del av den tredelade dokumentärserien – samt sexton korta hockeybilder ur arkivet."

Ja där i slutminuterna av sista programmet så är vi faktiskt inne i en tid när det spelas elitishockey uppe i Qatarland. Övergreppen emot barnen har däremot sopats under mattan i hundratals år.

Sv: nyttt ämne
Var rädd om barnen. Skulle inte lämna mina barn i närheten av de lulesamiska leastadianerna, det är en sak som är säker. Man får en olustig känsla när man ser att Qatar har pojk och flicklag, det är hemskt.

Sv: nyttt ämne
Yoda Marklund: e alla tyskar dumma??

Mike.F

Sv: nyttt ämne
Mike.F:


ja det var en filosofisk och intressant fråga. Nu måste jag få bre ut mitt svar litegrann.

Korta svaret är nej.

Du har t ex den där filuren Albert som flyttade till USA och visade sig vara rätt så smart.

Men å andra sidan har du den där argsinte farbrorn som stod är och gastade och hytte med näven. Han var inte så snäll, inte hans hejdukar heller.

Så jag förstår din fråga. Det är inte så att alla uppe i Qatar är onda och begår övergrepp mot barn. Men många där uppe i Qatarland begår övergrepp och det finns bevisligen argsinta farbröder med hejdukar även där.

Sv: nyttt ämne
Yoda Marklund:
Kan man få en scoutrapport på Anton Öhman?

Sv: nyttt ämne
Tarasov:

kul! Såg att han valde mellan er och löven, och ingen normalt funtad skulle välja löven framför er.

Har inte följt honom de senaste säsongerna, så vet inte hur han utvecklats. När han spelade hos oss var han grym i juniorlaget men tog inte riktigt chansen när han fick den i a-laget, hade inte nog bra självförtroende. Personligen gillade jag honom skarpt för killen har mycket hockey i kroppen.

Det jag kommer ihåg var följande.

Plus:

Otroligt vass på point i PP. Får alltid igenom skotten som träffar mål.
Spelskicklig, duktig med pucken, bra pass, bra uppspel.

Minus:

Vek i närkamperna, klen efter sargen och framför egen kasse.
Lite slarvig ibland i egen zon, spelar med för små marginaler.
Ojämn.

Sv: nyttt ämne
Yoda Marklund:
Kul låter lovande, svagheterna är sådant som borde kunna jobbas bort. Nästan samma beskrivning som Madhawk fö.

Sv: nyttt ämne
Yoda Marklund:
Tkr fö ni gjort en bra silly hittills, Olofsson/Hugg/Lundberg/Andersson är rätt vägval. Spelare som mkt väl kan ta kliv fram, Wingerli kan nog oxå växla upp. Linus L den gamle Dragofavoriten har tyvärr stått och stampat men kanske kan lyfta?

Sv: nyttt ämne
Tarasov:

vi har helt klart en intressant trupp med många unga hungriga istället för etablerade trötta, sen massor ur egna led vilket är kul. Det saknas en stjärncenter och eventuellt en av Bud Holloway eller Tim Söderlund. Vi har också ett par talanger i juniorlaget där guldmedaljören Sundsvik kan få chansen.

Sv: nyttt ämne
Yoda Marklund:
Tim S tycker jag ni definitivt bör försöka förlänga med.

Sv: nyttt ämne
Tämligen lugnt här inne efter säsongen.
Positivt att vi då kan slå fast att det är Luleåboken med Sven moderatorn i spetsen som orsakar problemen här på HS. Det är där lögnerna och hatet föds.
Lägg ner Luleåboken och lögn/dyngspridaren Svens aktiviteter så HS kan bli rumsrent.

Sv: nyttt ämne
Farbror Barbro:

Hemskt hur de behandlar barnen uppe i ingenmansland!

Sv: nyttt ämne
Yoda Marklund:
och spelare och publik!

Sv: nyttt ämne
Farbror Barbro: Vi kan väl lägga ner allt utom er sida...lite som Nordkorea.

Sv: nyttt ämne
Farbror Barbro:

Sidan funkar bra utan smuts, tack Barbro! :-)

Sv: nyttt ämne
Zappaholic:
Jag försöker hålla stram kurs mot angrepp så enkelt är det. Längsta blockering är nu senast på 6 månader för daddeh men ge evighet skulle aldrig falla mig in.
Jag fick livstid inne i luleåboken då jag skrev typ: varför får Janne Sandström spela istället för att ge chansen till en yngre? minns inte vem.
Då kan vi prata om Nordkorea.

Sv: nyttt ämne
Farbror Barbro: Jag har svårt att tro att det var den lilla oförargliga formuleringen du blev avstängd för...

Och på tal om angrepp så tillåts det visst härinne...när det kommer från er. Du modererar ungefär som shl-domarna dömer...inkonsekvent.

« · 1968115