Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1623829

Sv: Bra värdegrunden i föreningen?

M.Lemiux:

Fahlman var inte ursprungskällan till detta, utan det rapporterades först på North Powers websida. Vittnena som anmälde det hela till polisen var ett äldre gift par som satt bredvid Osten på läktaren.

Ja åklagaren väckte ju inte åtal. Osten hade enligt egen utsago inte skrikigt något rasistiskt utan endast "svinjävla REGEL".

Jag kan inte säga vad sanningen var då jag inte var där. Kanske skrek osten "svinjävla regel" till Yared Hagos när han förstärkte en matchsituation som ledde till utvisining till Luleå, och åskådarna som anmälde Osten hörde fel? Det finns ingen ljud eller videoinspelning eller andra bevis, och då är det ord mot ord som gäller.

Hur Fahlman är som person eller människa kan jag inte utala mig om då jag inte känner eller har jobbat med honom, men inte förtjänar han dödshot och trakasserier efter sin journalistiska gärning som trots allt ledde till att han vann ett fint pris av publicistklubben. Ett pris som går ut på att man säger sanningen även fast man får utstå hot och trakasserier. Officiella skribenter på svenska fans blev sedan dömda i domstol för hot och trakasserier, killar som muppen här på hockeysnack kallar för seriösa och duktiga skribenter, det säger väl det mesta.


Svarskommentarer

Sv: Bra värdegrunden i föreningen?

Sven Sewage:Jo, men nu visade det ju sig att det inte var sanningen Mupp-Fahlman publicerade trots att han påstod det och det äldre paret var Luleå-hatare och i maskopi med denne Fahlman, allt blev ju nerlagt då t.om Schtaaan-fans försvarade Osten, mer troligt att han skrek nå rasistiskt kan det inte bli. Det äldre paret drog tillbaka sin utsago också.

Nåväl, jag tycker att denna mörka ljugpublicering i Elitseriens historia inte ska dras upp nå mer och jag anklagar inte heller Skaik-fans för detta då det enbart var ett fåtal personer i maskopi med Luleåhataren Fahlman som drog upp detta och dessutom mitt i brinnande slutspel så denna lögn fick tillfälliga stora konsekvenser.