Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1623831

Sv: Bra värdegrunden i föreningen?

Sven Sewage:Jo, men nu visade det ju sig att det inte var sanningen Mupp-Fahlman publicerade trots att han påstod det och det äldre paret var Luleå-hatare och i maskopi med denne Fahlman, allt blev ju nerlagt då t.om Schtaaan-fans försvarade Osten, mer troligt att han skrek nå rasistiskt kan det inte bli. Det äldre paret drog tillbaka sin utsago också.

Nåväl, jag tycker att denna mörka ljugpublicering i Elitseriens historia inte ska dras upp nå mer och jag anklagar inte heller Skaik-fans för detta då det enbart var ett fåtal personer i maskopi med Luleåhataren Fahlman som drog upp detta och dessutom mitt i brinnande slutspel så denna lögn fick tillfälliga stora konsekvenser.


Svarskommentarer

Sv: Bra värdegrunden i föreningen?

Albert Hall:

"Sveriges bästa hockeyskribent"... hihihihihi, joooo den var rolig! Och sen har vi Per Ledin, Sveriges bästa hockeyspelare, och Osten Bergström, Sveriges bästa sportchef. hihihihi!

Jag tycker att det är jättebra att ni lyckas behålla humorn när ni så kapitalt misslyckats rent sportsligt de senaste 13-14 åren. Endast 2 gånger sedan 2001 har ni tagit er förbi kvartsfinalen, och då blev det båda gångerna dundersmisk mot oss där ni förlorade 4 raka matcher. Humor är underskattat som självläkande medicin.

"Det var Osthyveln och Falukorven som gjorde upp om det, men sen kom Schtaan och blahblahblah". Bra, och kul?

"Hjonet" jag refererar till en en snubbe med lite för mycket tid och lite för lite finess som sitter och matar ut 10,000 tecken per dag. Lider man precis som honom av att ha för mycket tid så skulle kan kunna tortera sig igenom en tredjedel av inläggen, där en procent handlar om hans eget lag och 99% om laget som ni åker på smisk emot om och om igen. Laget ni är så avundsjuka på att ni känner behov att värva in varenda reject ni kan lägga vantarna på. Sen kan ju ni sitta och gotta er över att vi utvecklar spelare och skickar talanger på löpande band till Nordamerika. Det känns trots allt lite roligare än att ha noll stycken egna spelare och tvingas reaköpa spelare från allsvenskan som gör en eller max två säsonger innan de drar vidare till en roligare förening.

Nu tror inte jag att Osten är sådär riktig hardcorerasist med uniform och stövlar och sådant, däremot vågar jag mig på en vild gissning att hans statement till åklagaren där formuleringen "Svinjävla regel" innegår låter lite som en efterhandskonstruktion i mina öron.


Sv: Bra värdegrunden i föreningen?

M.Lemiux:

Jag var ej där och kan inte säga vad sanningen var. Det fanns inga bevis och ord stod mot ord och utredningen lades ner. Kanske skrek faktiskt Osten "Svinjävla regel" till Yared Hagos precis som Osten själv påstod? Jag tror däremot inte att vittnena stod i "maskopi" med Fahlman, eller att allt detta är något som Fahlman själv har hittat på då han inte var den förste att rapportera om detta. 

Det som man däremot 100% kan säga är sanning är att Fahlman blev hotad och trakasserad pga allt detta, och att "de duktiga och seriösa hockeyskribenterna" (som hjonet på denna sida skriver) blev polisanmälda och dömda för dessa hot då det nu fanns bevis, samt att Fahlman vann pris av Publicistklubben pga sin journalistiska gärning.