Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1623844

Sv: Bra värdegrunden i föreningen?

M.Lemiux:

Jag var ej där och kan inte säga vad sanningen var. Det fanns inga bevis och ord stod mot ord och utredningen lades ner. Kanske skrek faktiskt Osten "Svinjävla regel" till Yared Hagos precis som Osten själv påstod? Jag tror däremot inte att vittnena stod i "maskopi" med Fahlman, eller att allt detta är något som Fahlman själv har hittat på då han inte var den förste att rapportera om detta. 

Det som man däremot 100% kan säga är sanning är att Fahlman blev hotad och trakasserad pga allt detta, och att "de duktiga och seriösa hockeyskribenterna" (som hjonet på denna sida skriver) blev polisanmälda och dömda för dessa hot då det nu fanns bevis, samt att Fahlman vann pris av Publicistklubben pga sin journalistiska gärning.


Svarskommentarer

Sv: Bra värdegrunden i föreningen?

Sven Sewage:

Ha ha, vad dåligt att till och med härma namnet på Sveriges bästa hockeyskribent. :-) Jag får samma associationer som när jag var tvungen att uppleva "Bruse Springstone" på en bar i Bangkok.

Ungefär samma samma kvalitetsskillnad är det i inläggen ocså.


Sv: Bra värdegrunden i föreningen?

Sven Sewage:Nu tror jag att jag säger det för tredje gången, Osten försvarades av Schtaaan-fans som satt i direkt närhet vilket var en stor bidragande orsak att detta lades ner, samt att det sk äldre paret drog tillbaka sin historia ner det närmade sig rättegång, dom insåg att mened är ett allvarligt brott antar jag och Osten friades direkt helt rättvist.

Däremot din favoritreporter Fahlman har ljugit konstant om detta fall och mkt om Luleå och Luleå Hockey i allmänhet och skulle publicistklubben vetat om hela sanningen om detta (dom var egentligen inte helt insatta om hela historien, bara Fahlmans utsago) skulle det varit helt horribelt av dom att dela ut pris för en påhittad historia...och dom sk mordhoten...ja, så allvarliga kan dom inte vart då han tog en anmärknigsvärd kort time out (typ 5 dagar) för att gömma sig för dom hemska mordhotande Luleåsupportrarna som mkt riktigt inte gjorde nånting förutom att i fyllan en ringde ett samtal till honom och sa några väl valda ord.

Nu försvarar jag inte mordhot, men Fahlman har haft som huvudintresse att leverera skit om Luleå Hockey och denna lögnsaga mitt under brinnande slutspel (lägligt, kanske?) fick väl bägaren att rinna över för ett fåtal inbitna fans som i fyllen skrev lite väl hårda ord och en ringde upp honom vilket fick Fahlman en orsak att spela martyr och "smet" iväg till hemlig ort för att gömma sig i fem hela dagar från dessa hemska fans. Hade det verkligen vart nån kraft i dessa "mordhot" hade dom knappast glömts bort på fem dagar, eller hur.

Jag är 100% övertygad om att hade det varit vice versa, att nån idiot journalist från Luleå som suttit och spytt galla över Skaik år efter år (eller annan klubb i Elitserien för den delen) och sedan hittat på en sån här vidrig historia om LasseJ mitt i brinnande slutspel och sen dragit upp det i TV på Cmore hur vidrig LasseJ är så  skulle reaktionen (med all rätt) blitt detsamma från er. Det starkaste i denna historia var att Osten utan minsta tveksamhet ställde upp i Cmore och försvarade sig trots påhopp på påhopp av Fahlman i direktsändning....han såg dessutom lugn och sansad ut och kom med bra svar på tal och man förstod direkt att han var oskyldig till detta och dom sk säkra källor Fahlman hade drog sig tillbaka när det blev dags för rättegång och att Schtaaan-fans som suttit bredvid vittnade om att han inte sagt rasistiska saker om Hagos blev tillräckliga bevis för detta.

Men som sagt, behöver nog inte förklara mig....du är faktiskt en av få som försvarar Fahlman, alla Schtaaan-fans jag känner vill inte ens veta av honom och skäms för denna historia, vilket också du borde göra.

Och viket "hjon på denna sida" refererar du till??