Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1623863

Sv: Bra värdegrunden i föreningen?

Sven Sewage:

Ha ha, vad dåligt att till och med härma namnet på Sveriges bästa hockeyskribent. :-) Jag får samma associationer som när jag var tvungen att uppleva "Bruse Springstone" på en bar i Bangkok.

Ungefär samma samma kvalitetsskillnad är det i inläggen ocså.


Svarskommentarer

Sv: Bra värdegrunden i föreningen?

Albert Hall: Osten är oerhört het och det är rätt troligt att han skrikigt de där sakerna i stridens hetta. Jag känner en del personer som spelade i Elitserien många år och Osten har - och det är han knappast ensam om iofs - skrikigt en hel den idiotiska saker. Dock tror jag inte det var meningen att vara rasistiskt, utan det bara blev så...

Fahlman är en riktig idiot. Jag tror inte att han har någon personlig vendetta mot just Luleå, utan hans alster är precis lika extremfärgade oavsett vilken förening han för tillfället dissar. Killen är som hämtad från den sista färden.

Robertsson är väl världklass. När han kommenterar de som uttryckt sig negativt om honom efter SHLs genom tiderna mest patetiska presskonferens så säger han att han inte tar upp det i riksmedia, utan direkt med den det berör. Hade han bara följt den parollen hade han sluppit göra sig själv till åtlöje genom att ta upp kritiken direkt med Anders Forsberg istället för att på en presskonferens INFÖR RIKSMEDIA gå igång om sina kära gruvarbetare.