Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1623891

Sv: Bra värdegrunden i föreningen?

Albert Hall:

"Sveriges bästa hockeyskribent"... hihihihihi, joooo den var rolig! Och sen har vi Per Ledin, Sveriges bästa hockeyspelare, och Osten Bergström, Sveriges bästa sportchef. hihihihi!

Jag tycker att det är jättebra att ni lyckas behålla humorn när ni så kapitalt misslyckats rent sportsligt de senaste 13-14 åren. Endast 2 gånger sedan 2001 har ni tagit er förbi kvartsfinalen, och då blev det båda gångerna dundersmisk mot oss där ni förlorade 4 raka matcher. Humor är underskattat som självläkande medicin.

"Det var Osthyveln och Falukorven som gjorde upp om det, men sen kom Schtaan och blahblahblah". Bra, och kul?

"Hjonet" jag refererar till en en snubbe med lite för mycket tid och lite för lite finess som sitter och matar ut 10,000 tecken per dag. Lider man precis som honom av att ha för mycket tid så skulle kan kunna tortera sig igenom en tredjedel av inläggen, där en procent handlar om hans eget lag och 99% om laget som ni åker på smisk emot om och om igen. Laget ni är så avundsjuka på att ni känner behov att värva in varenda reject ni kan lägga vantarna på. Sen kan ju ni sitta och gotta er över att vi utvecklar spelare och skickar talanger på löpande band till Nordamerika. Det känns trots allt lite roligare än att ha noll stycken egna spelare och tvingas reaköpa spelare från allsvenskan som gör en eller max två säsonger innan de drar vidare till en roligare förening.

Nu tror inte jag att Osten är sådär riktig hardcorerasist med uniform och stövlar och sådant, däremot vågar jag mig på en vild gissning att hans statement till åklagaren där formuleringen "Svinjävla regel" innegår låter lite som en efterhandskonstruktion i mina öron.


Svarskommentarer

Sv: Bra värdegrunden i föreningen?

Sven Sewage:

Som sagt Bruse Springstone. Och du.