Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1624256

Sv: Bra värdegrunden i föreningen?

Albert Hall:

Alltså lite kort, det här med att kopiera och sno av andra, det flesta av ordvalen och språkbruket kommer faktiskt från Sven Sewage. Det roliga alltså, inte det dära Osthyveln, Gurkan och de dära väldigt geekiga benämningarna på andra lag, sådana nördiga och tråkiga grejer står jag naturligtvis inte bakom.

Ett tydligt exempel är det dära med Bagdad Bob inom hockeyn. I flera års tid har Sven Savage suttit och hånat Skellefteå AIK över sommaren, alla spelartapp, och hur vi just nästa säsong skulle tappa allt. För Luleå såg det däremot ljust ut. Varenda sommar varje sak, hihihi. Så därför började jag kalla honom för Bagdad Bob. Nu har ju även han börjat med Bagdad Bob, på en annan hockeysajt.

Nog väntar man bara att han ska börja med sargutdunkarmedley, mammondyrkan, gnethockey, 0-0 dyrkare osv osv. Köpelag, köpespelare baserar han ju ut stup i kvarten, det känns lite malplacerat benämning då vi har haft flest egna spelare av alla lag i SHL medan Luleå knappt har haft någon under 5 års tid. Det känns enligt mig lite konstigt ifall en dvärg retar någon för att någon är kort och endast 195 cm lång?


Svarskommentarer

Sv: Bra värdegrunden i föreningen?
Sven Sewage:

Helt seriöst din mupp, nu börjar du spy galla över dina egna....Knegare är väl fan i mig en långt mer SKAIK supporter än vad du någonsin kommer att bli, ett riktigt fan sitter inte bara och spyr galla och lögner över allt och alla utan diskuterar oavsett om man inte kommer överens eller inte med andra lags supportrar på ett nyktert sätt och älskar sporten och pratar inte bara skit och lögner....och inte bara det, utan dessutom på lagets supportrar som inte hatar ovh spyr galla och lögner över andra.
Inte för i h-vete kan jag hålla med att Knegare fjäskar och lierar sig med Sven, som i grund och botten inte är någon SKAIK-hatare utan mer allergisk mot sånna som dig, utan har definitivt meningsskiljaktigheter mot varann (och även med mig också) men man behöver inte komma på din hata och ljuga nivå för det....

Nä, jag tycker det är dags för dig att lämna, det är ju för fan inte ens nån annan SKAIKare som gillar dig.