Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1624651

Sv: Bra värdegrunden i föreningen?

Sven Sewage:

Ska du länka till maratontabellen så bör du kanske länka till en som har med även de två senaste säsongerna. :-) http://www.swehockey.se/ImageVault/Images/id_547/ImageVaultHandler.aspx


Svarskommentarer

Sv: Bra värdegrunden i föreningen?

Bengt:

Om du kikar på antal säsonger i högsta serien i min post, och sen kikar du på antal säsonger i din länk, så ska du få se att de faktiskt är lika många.

Ser nu att snubben börjat posta nästan normala inlägg. Då får väl jag också skärpa till mig.

Lite dåligt bara att hålla på och göra sig lustig över Klimpens alkoholism tycker jag. Klimpen är en riktig legend i svensk hockey. Inte en lika stor profil som Jarmo Myllys som troligtvis är den bästa målvakten någonsin i elitserien, men Klimpen kämpade både med att stoppa pucken och att stoppa flaskan i hela sin karriär, vem vet hur bra och lång karriär han kunde ha fått annars?

Givetvis är det bra att Euro Trophy klubbarna släpper in de sportsligt bästa klubbarna i turneringen, och att kvalificering endast grundar sig på sportslig basis om fyra år. Luleå ska ha ett tack för att de satsat pengar i detta, pengar som de ändå får tillbaka. Nu när de får tillbaka dessa pengar kanske de t om kan investera lite pengar i sin egen talangverksamhet så att de slipper åka snålskjuts på andra lags juniroverksamhet samt de fattigare allsvenska lagens spelarutveckling. Jag tror dock inte att detta kommer att hända så länge Osten sitter vid rodret.