Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1646190

Sv: 1515140141048

Rytter:

"Sedan undrar jag varför SvenSewage undviker att svara på frågan vad en storstjärna är för något, för enligt honom är det vad alla som passerar SAIK blir. Vad behöver man för att räknas som en storstjärna?"

Detta skriver du. Lite konstigt att du inte har kolla på vad en "storstjärna" är för något när du utger dig för att hålla på MoDo. Anmärkningsvärt faktiskt. Du ska få en djupare förklaring hur jag och många andra ser på frågan, och vilka kriterier jag brukar använda mig av för att klassifiera korrekt:

Snabb som en iller. En blick för spelet som skulle göra självaste Gretzky avis. Mer teknisk än Schremp. Tempostark. En kille som i sömnen kan gå in och styra upp ett pp. En "storstjärna" som utan problem kan gå in och köra 20 sekunder total istid under en hockeymatch. Hämtad från någon lingonliga, tre snäpp under blåbärs. 38+ år.  

Ifall du behöver namn har jag ett så att du kan visualisera och konkretisera: GEÀTAN ROYER! YES VILKET STORSTJÄRNA! hihihihi!

Vi i Skellefteå AIK har haft det tunnsått med storstjärnor, så du får ursäkta. När man tänker tillbaka så hade vi faktiskt en storstjärna vid namn Glaber Gavic en gång i tiden, men han var nog lite för ung för att passa in i MoDos stortjärnemall. Det närmaste vi kommer är nog Jan-Axel Alavaara


Svarskommentarer

Sv: 1515140141048

Sven Sewage:

Du är rätt feg som fortsätter på detta spår. Kom igen nu och definiera vad en storstjärna är, alla som går via SAIK blir ju det enligt dig.

Det jag kan tolka från ditt svar är alltså att alla som går via SAIK blir spelare på samma nivå som Geatan Royer, isåfall kan jag inte säga annat än GRATTIS!