Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1646285

Sv: 1515140141048

Farbror Barbro:

"Melker spelar i NHL och dina favoriter i NLA. Redan där borde du fått en ledtråd om vem som kan vara bättre."

Här kom en skellefteå sanning, dvs modifierad för att passa. Ser man till hans säsong så räknas han mer som AHL spelare. Har förklarat för dig anledningen att Melker är i Nordamerika och inte Pettersson, finns längre ned i tråden. Handlar så klart om ålder samt att klubben vill se över sin investering och hoppas på att få utveckling på honom, Melker har potential och kan bli bra, bättre än Pettersson ja det återsår att se. Men i dagsläget (just nu) är Pettersson en bättre hockeyspelare alla dagar i veckan, påstår man något annat är man blind. Är du föresten medveten om att du jämför en spelare med 3 landskamper med en som gjort typ 60? Tänk att alla coacher i landslaget har missat Melkers storhet och gått på medias hyllningar.

Till skillnad från dig har jag sett samtliga dessa spelare spelat matcher. Kan garantera dig att ifall Melker och Pettersson fanns på marknaden till samma peng så är det ingen som skulle ta Melker före Pettersson.

"I NLA har det alltid funnits svenskar. Om det förr om åren funnits säg 10 st där och i år 15 så skiljer det 5. Dessa 5 skulle skulle alltså innebära en betydande sänkning av standarden på SHL? "

Alltså du är verkligen trög, hitta där jag skrivit att alla har dragit till NLA därför är SHL sämre, NLA är en av ligorna riktigt bra spelare lämnar SHL för. Hört talas som uttrycket många bäckar små. Tror det var expressen som hade en artikel om detta, det är 250 svenska spelare som spelar utomlands, klart som fan detta påverkar kvaliten på vår nationella liga.

"Dessutom är det inte standarden jag vill åt. Den är sämre har jag ju sagt,genomsnittet alltså. Det som inte stämmer är hur sänkningen kan förklara AIKs framgångar. Där finns inget samband,vi har ju för fasen exporterat mest och bäst av alla lag! "

Ja du är verkligen trög, läs igen det jag skrev igår. Det är ingen som försöker förklara eller förminska SAIK:s framgångar genom att säga att ligan är sämre, ett guld är ett guld oavsett ifall det skulle vara korpnivå, det lag som har vunnit är då bäst. Det är snarare ett argument mot att personer här tror att ni är överlägsna som inget annat lag har varit samt att ni bör jämföras med sovjet. Du säger själv att ligan är svagare totalt sett nu, tycker du inte då att t.ex FBK:s prestation 01/02 är lite vassare, man vinner ligan med 25p marginal, man sätter ett poängrekord som jag tror står sig än idag trots att det spelas fler omgångar.