Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1646361

Sv: 1515140141048
Sven Sewage: men orka! Du går ju i regel alltid övergränsen för att reta gallfeber på nån, du har en del bra inlägg oxå men sen rinner det alltid bägaren över efter ett tag.
Vi går ju som tåget just nu så jinxa oss inte till nästa år hundrade, tänkt dessutom ifall modo eller lule skulle åka ur, hur kul skulle hockeykartan se ut? Roligaste matcherna är ju mot dom

Svarskommentarer

Sv: 1515140141048

Blister Brigade:

jag är väldigt talangfull på att reta gallfeber på folk, och har man fått en gåva så vore det synd att inte använda den.

Men sanningen är att jag är ganska ny här på HS. Vid ett par tillfällen har jag gått över gränsen, men då var det inte meningen. T ex så svarade jag på en förloämpning med en förolämpning mot personens morsa - och hans mamma hade då dött av en sjukdom. Det var inte roligt i efterhand, men vid sådana tillfällen så ber jag om ursäkt.

Att däremot sitta och vräka ur sig att önska att någon ska dö, att någon ska få stryk, att någon är pedofil, nazist, inavlad, köper horor i Thailand etc etc, det tycker jag är på en väldigt låg nivå. Absolut ingen glimt i ögat. Sett efter den måttstpcken så håller jag enormt hög klass.

Det finns en skribent här som i dagligen under flera års tid matar ut ett flertal lååånga inlägg som har en enda uppgift, att underminera och håna Skellefteå AIK. Att håna alla andra klubbar och ge dem löjliga namn. I min bok öppnar det då upp för att betala tillbaka med samma medicin.

Man kan faktiskt tycka att det är lite konstigt att håna en klubb för att majoriteten av deras 13 spelare i nordamerika lirar i AHL- när man själv inte lyckats producera EN spelare till nordamerika. Att anklaga andra lag för att vara köpelag när man knappt haft en egen spelare på ett årtusende. Anklaga andra för att spela fult när ens egna spelare har stått för de fulaste överfallen i hela SHL. etc etc, listan kan ju göras hur lång som helst. Han tycker ju på riktigt att Fuleå är en mer anrik förening än oss, totalt bombad kille.

Sen att MoDoiter är här och tjivas, det är ju av uppenbara orsaker när vi är bäst och de är sämst. Det blir svårt att inte retas när de ligger sist och sen värvar in spelare som Geátan Royer och Donald Brashear. MoDofansen håller dock betydligt högre klass än Bagdad Bob och det går faktiskt att resonera med de flesta av dem om man är på humör att resonera och inte bara retas lite.

Skribenter som Forsberg 1978 är uppenbart ingen riktig skribent utan endast ett fakenick som bara har till uppgift att skriva tråkiga allvarliga personangrepp utan glimt i ögat. Detsamma med "Djurgårdaren" som skapade ett konto och postade ett hatinlägg med personangrepp klockan 4 på morgon. Precis samma mönster som på SF.

Värt att notera i sammanhanget är att Fuleås ansvarige på SF blev dömd i domstol för mordhot emot Jonas Fahlman efter "Svinjävla REGEL"-incidenten i slutspelet härom året. Han kanske slutade blogga om hockey efter det?

Nu blev det här inlägget alldeles för allvarligt och oglimt i ögat för min smak. I fortsättningen ska jag fortsätta med min mer lättsamma stil även om en massa troll och fakenicks gör allt för att förstöra.

Sen om Modo och/eller Luleå skulle åka ur. Det skulle vara tråkigt ifall MoDo åkte ur då de är en genuin förening som bidragit så mycket till svensk hockey. Ifall Luleå däremot åkte ur, då skulle jag jubla! Fy fan så kul det skulle vara, hoppas!