Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1646411

Sv: 1515140141048

Farbror Barbro:

Jag håller med dig i det du skriver. Vill absolut inte att MoDo ska åka ur då de faktiskt är en riktigt genuin norrländsk förening. På nedsidan är de missundsamma och avundsjuka fansen, men det får man ta när man är nästan permanent sitter längst uppe på tronen.

Fuleå känns däremot som en riktigt plastig och ond förening. Bort med dem!

Angående Sven Savage beteende som du påpekar så är det ingen nyhet för mig, tyvärr. Så där har han hållt på i flera år. Kanske är han en av dem i klacken som brukar skandera "låt han dö, låt han dö" när någon ligger skadad på isen? Utöver att folk ska dö har det vart dödshot, hot om stryk, och anklagelser om pedofili, rasism, nazism, inavel, sexköp, Breivikhyllningar, ja allt av det värsta man kan tänka sig. Lägg sedan till en sjuklig fixering vid Skellefteå AIK och en väldigt hatisk och manisk personlighet så har du profilen på "Patienten".

Jag har ju tidigare skrivit om dubbla måttstockar. Nu är det inte så att jag själv är oskyldig, men när jag retas är det faktiskt med glimten i ögat. Det är inte blodigt allvar. Men på något sätt framställs jag som "the bad guy"? Nu menar jag inte att ta på mig offerkoftan, men jag har endast skrivit här på HS i några månader. Ponera att jag satt och skrev 10+ lååånga hatinlägg utan finess och humor varje dag i flera års tid, och kryddade detta med ovan beskrivna. Tvångströja, please!

Men nu lämnar vi det allvarsamma och återgår till de mer lättsamma och fyndiga inläggen tycker jag. Sen får femtekolonnarna hälsa på i Mordor och fjäska så mycket de vill.

Nog undrar man allt vad som hände med den där supporterbloggen på norrbottenskuriren? För tråkig och utan finess kanske. ;-)