Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1768460

Sv: Säsongen 16/17
Jo lite kort om KHK- matchen. När man vet hur det slutar har man större överseende med missar men ändå blev jag positivt överraskad.

Främst inställningen,alla var påkopplade och jobb i 60 minuter. Visst förekom misstag men viktigast var inställningen tycker jag.

Inte alls lätt möta motståndare som är på topp och kör för fullt. Ju längre matchen led monterade AIK ner KHK.

Tyckte faktiskt det väldigt mycket liknade det AIK man vill se och vant sig se även om allt inte satt.

Jaha nu dyker Kabanov upp i spekulationer också. Jag vet inte vad man ska tro men AIK lär ju ha koll på spelarna och min åsikt är att det nog behövs ett förvärv och gärna någon som redan varit i klubben.
Typ Zackrisson eller varför inte Kabanov om han nu är hel och frisk. Visst Kabanov verkar ha ett rykte men AIK borde ha koll på hur allvarligt det är.

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 16/17
Farbror Barbro:

Snälla Micke värva Kabanov!

Han har inte rosat marknaden de senaste åren, och borde inte vara allt för dyr. Som person tycker jag han verkar vara en riktigt rolig prick. Läser även att han har en liten son nu vilket borde betyda att han förtär mindre ryska drycker på fritiden... :-)

Han är PRECIS vad laget behöver på isen. En riktig jäkla lirare, ruggig teknik, snitsig, avig, en artist. Dessutom högerskytt vilket verkligen saknas i årets trupp.

Måste säga att Kabanov är lite av en personlig favorit. Mycket underskattad. Blev väldigt imponerad över hans kämpatakter framför allt. Var lagets klart bästa spelare fram tills han blev svårt skadad vid jul, och sen kom han inte riktigt upp i nivå även om han kämpade på i slutspelet - där blev han också blev skadad efter lövensvinet Rahimis mycket fula överfall.

Sv: Säsongen 16/17
"fult spel, filmningar och osportslighet" kväker du ur dig om Luleå!
Hahaha du är ju helt yr i pallen, Yoda. Alla förknippar samtliga av dessa tre saker med Skellefteå, främst pga eran lagkapten som är en riktig skamfläck för svensk hockey.

Fulspel: Varför gör vi det inte enkelt och riktigt orättvist mot Luleå, genom att skippa alla fulheter från övriga Skeåspelare och räknar ENBART Jimmie Jump mot hela Luleås trupp. Jämför antal avstängningar som eran "hedersvärda" Jimmie har från början av förra säsongen till och med nu. Jämför sedan det med det totala antalet avstängningar under samma tidsperiod för HELA Luleås trupp. Blir du förvånad över resultatet? Det är inte jag. Eran lagkapten är helt allena mycket jämförbart fulspelande med hela Luleås trupp, materialförvaltare, busschaufför m.fl. Nu när du blivit påkommen med byxorna nere om det så tycker jag faktiskt det är på sin plats att berömma Luleå för deras fair play och ärlighet istället, alternativt rasa över Jimmie Jumps beteende. Allt annat vore ju knäppt och obegripligt enögt.

Filmningar: Det är för bövelen Jimmie Jumps signum din blådåre :) Han har regelbundat filmat ihop fler dåliga videoklipp än självaste Uwe Boll. Inte ens blåbärsnationen Norge var under hans värdighet att filma mot, till alla svenska hockeyfans och kommentatorers stora ilska.
Nämn en spelare genom tiderna i ES/SHL som blivit så anklagad och påkommen med att filma om du kan? Det finns ingen. Faktiskt inte ens i närheten.

Osportslighet: Oj oj där var det nästan för enkelt. Han erkänner till och med i en intervju att han hellre fuskar och vinner än förlorar ärligt. Det är ingen vinnarskalle, det är en fuskskalle. Enough said!

Musiksmak: Jag vet du inte nämnde detta men måste ändå tas upp. Åter igen så förlorar Jimmie stort på poäng. Ingen vettig människa under 70 år gillar dansbandsmusik :)

Jag hoppas du uppskattar att jag försökt hjälpa dig så gott jag kan här. Jag försökte att vända och vrida på saker och ting precis som du alltid gör. Det enda jag drog mig för var ljuga eftersom jag hellre förlorar ärligt än vinner genom att fuska. Tyvärr är det så att en enda av era spelare är fulare, filmar mer och är osportsligare än hela Luleås trupp, hur grovt jag än försöker vinkla saker så går det inte att komma ifrån.