Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1768488

Sv: Säsongen 16/17
Daddeh:

ööhhh... att guld-Jimmie har dålig musiksmak säger jag inget om. Även solen har sina fläckar.

En mästare i spelet framför kassen. Såklart spelar guld-Jimmie ofta på gränsen till det tillåtna, och det är en vinnare som kan de flesta tjuvtrixen i boken, även duktig på att reta motståndaren till vanvett. Duktig på att vinna och vinna guld, den där alfahanen guld-Jimmie.

Men...

"Varför gör vi det inte enkelt och riktigt orättvist mot Luleå, genom att skippa alla fulheter från övriga Skeåspelare och räknar ENBART Jimmie Jump mot hela Luleås trupp"

Man får väl ta och bjuda på ett litet smakprov då.

Jag har aldrig sett guld-Jimmie ta sats från röd linje och sen hopparmbågstackla en helt oförberedd motståndare rakt i skallen emot plexit så att den föredetta landslagsbacken tvingas lägga av?
Jag har aldrig sett guld-Jimmie komma in med hög fart som tredjegubbe och våldsamt blindsidesmälla en junior i skallen så han tvingas lägga ner hockeykariären och flytta hem till sina föräldrar?
Jag har aldrig sett guld-Jimmie attackera någon oförberedd bakifrån flera sekunder efter avblåsning med klubban emot nacken i ett försök att avskilja huvudet från kroppen?

Vidare...

Jag har aldrig sett guld-Jimmie stå och gasta svinjeeefle REEEGEL emot mörkhyade motståndare, inte heller har jag sett honom överklaga eller anmäla?
Jag har aldrig sett guld-Jimmie dra klubban i truten på sig själv och sen drabbas av en sprattelattack likt en fisk på torra land, för att sedan spela vidare ett par minuter senare?
Jag har aldrig sett guld-Jimmie gråta ut på twitter hur förfördelad han är och hänga ut motståndare som fuskar och filmar en tiondel av vad han själv gör?

Är du totalt från vettet människa?

Sen får Simple Zappa gärna posta bilder från sitt fredagsmys med mumsbiten, det förändrar inte faktan eller sanningshalten om allt ovanstående och mitt nedanstående inlägg.

Tur att ni har damhockeyn! Ni köpte ett lag, och sen köpte ni in massor med bra men väldigt billiga damhockeyspelare vilket är kul för er. Inget illa ment nu, men damhockeyn är just nu en amatörsport. Menar inte att racka ned på tjejerna som kämpar. Men ett lag helt utan anor som Qatar kan först köpa ett lag, flytta laget till den egna staden, köpa alla spelare som gör att köpelaget blir bättre än de andra amatörföreningarna. Och sen låtsas ni då att ni är bra på hockey! Kul?

Vad ska ni göra sen när damhockeyn blir en större sport, mer professionell med mer pengar och högre löner? Ska ni då satsa på kälkhockey och köpa in de bästa kälkhockeyspelarna så att ni kan fortsätta att låtsas att ni är bra på hockey?

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 16/17
Yoda Marklund:

Du ser alltså inte matcherna, det är bevisat nu.

"Jag har aldrig sett guld-Jimmie komma in med hög fart som tredjegubbe...."

www.youtube.com/watch?v=2QlHQFwFyi4

Här har du klockrent exempel på att komma in med hög fart som tredjegubbe och bara satsa mot huvudet. Hade det velat sig illa hade det slutat som för Fernholm där, ruggigt fult och fegt.

Sv: Säsongen 16/17
Yoda Marklund: Nej nu vart det fel för dig igen (som alltid). Jag bad dig jämföra lite saker från en relevant tid...dvs från förra säsongen fram tills nu. Det klarade du inte av så du började dra upp en massa exempel som är längre tillbaka i tiden. Finns en jäkla massa gammalt skit jag kan dra upp om er, t.ex. vidriga raggningstaktik av småpojkar ner till 13 års ålder och konstiga fascination av att leka med dockor, men det är irrelevant och old fucking news så vem är intresserad av den trasiga gamla grammofonskivan?

Vill du ha ett nytt försök att hålla dig till ämnet eller ger du upp genom att dra igång grammofonspelaren igen?