Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1771235

Sv: Säsongen 16/17
Farbror Barbro: Du glömde din patenterade förklaring när ni förlorar: Ni kanske är nedtränade :-)

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 16/17
Ja ikväll smäller det. Buffalos solklare förstemålis Lehner är krasslig, och in i målet hoppar då den skotträdde jättebäbisen Anders ”Sållet” Nilsson.

Ja det kan bara sluta med flopp. Denna filur lyckades ju som bekant med bedriften att vara näst sämst av samtliga målvakter i NHL som stod 20 matcher eller fler ifjol! Efter att Edmonton kastade Sållet Nilsson i soptunnan där han hör hemma och istället hämtade in den grovkalibrige backen Adam Larsson så huserar man plötsligt i toppen. St Louis blev sen lurade av Sållets snacksalige agent, men även de kastade sopan i soptunnan jävlart direkt. Visst är Sållet Nilsson stor och tjock och täcker bort mycket nät, men att vara rädd för pucken och att vara mentalt klen är inga bra egenskaper för en burväktare. Undrar om Sållet Nilsson kommer upp i 80%? Jag tror då inte det.

Det ska bli spännande att följa Sållets kamp att ta sistaplatsen som han missade med en placering ifjol. Mitt tips är att Sållet ska blunda så att han inte aktar sig för pucken hela tiden.