Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1780984

Sv: Säsongen 16/17
Yoda Marklund:
Med risk för att Du behöver nått lugnande så måste jag rätta dig lite, måste medge att Du läser ut vilken moderklubb en spelare tillhör på ett synnerligen unikt sätt!
Anknytning är en sak, moderklubb är en annan och oavsett vad Du nu säger och gör så är den rätta listan över vad Du påstår som följer:

1, Filip Gustafsson, från hufudstaden som via ett annat lag går till SAIK som ung junis, men spåddes INTE en framtid som vakt där, drar då till Luleå, där han då lyfter sig till en smått fantastisk nivå!!
(läge att korsfästa Krister Holm kanske??)

2, Tim Söderlund, som kom via Luleå där han har spelat sin mesta tid som junis!!

3, Sebastian Olsson, en ren Åsele produkt som via Björklöven gick till SAIK!!

4, Andreas Wingerli, har LyckseleSK som modertklubb!!

5, Jacob Moverare, är från Östersund, nu i HV sen ett par år, var dock en kort stund i SAIK!!

6, Erik Brännström, är från Eksjö och som hela sitt liv tillhört HV!!

Du kan mycket hockey, men snälla håll dig borta från uppgifter som är så lätta att kolla upp!!
Amen..........

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 16/17
Jaca:

ja det märks att du har stenkoll, lövare som du är.

Visst är det smickrande när du kallar Skellefteå för huvudstaden. Själv tycker jag det är lite felaktigt. Du behöver specificera: hockeyhuvudstaden!

Fille Gustavsson lirade först i Kågedalen i Skellefteå, men då han var en stor talang som plockade Skellefteå AIK in honom under sina vingar. Filles pappa är ju Gus, en gammal Skellefteåback som jag har sett in action när han pucklar på blödiga lövare. Skellefteå utvecklade Fille till målvakt för Tre Kronor J-16 som 15-åring. Då såg Qatar sin chans: kööööp honom! Men jag förstår Fille. Inte kul att vara målis i dynastiernas dynastiförening när liret mest är i anfallszon matcherna igenom. Bättre att gå till ett bottenlag där man inte är sysslolös.

Så... 6 spelare med anknytning till dynastiernas dynasitförening, oooooj vad man blir stolt! On top of the food chain! YES!