Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1781045

Sv: Säsongen 16/17
Jaca:

ja det märks att du har stenkoll, lövare som du är.

Visst är det smickrande när du kallar Skellefteå för huvudstaden. Själv tycker jag det är lite felaktigt. Du behöver specificera: hockeyhuvudstaden!

Fille Gustavsson lirade först i Kågedalen i Skellefteå, men då han var en stor talang som plockade Skellefteå AIK in honom under sina vingar. Filles pappa är ju Gus, en gammal Skellefteåback som jag har sett in action när han pucklar på blödiga lövare. Skellefteå utvecklade Fille till målvakt för Tre Kronor J-16 som 15-åring. Då såg Qatar sin chans: kööööp honom! Men jag förstår Fille. Inte kul att vara målis i dynastiernas dynastiförening när liret mest är i anfallszon matcherna igenom. Bättre att gå till ett bottenlag där man inte är sysslolös.

Så... 6 spelare med anknytning till dynastiernas dynasitförening, oooooj vad man blir stolt! On top of the food chain! YES!

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 16/17
Yoda Marklund:
Ja ja, what ever, ids inte jiddra med dig..

Sv: Säsongen 16/17
Yoda Marklund: Hur svart tunga har du egentligen? Nu fastnade du i ännu en lögn. Filip sökte självmant upp Luleå Hockey eftersom Skeå är för snåla för att ha en målvaktstränare för juniorerna. Det är Skeå som står för "köööp kööp kööp" av småpojkar, helst finska i 13 års ålder.
Se länk och bifogat citat nedan från Filip själv
"
Jag har velat ha en bättre relation till en målvaktstränare. Jag har saknat det där bollandet med en tränare. De har en duktig målvaktstränare i Skellefteå, men det är i a-laget. Luleå visade att de hade en halvtidsanställd tränare hos B-juniorerna, Linda Blomquist. Så då har jag det där bollandet. Sedan har de ju Gusten (Törnqvist) i a-laget, förklarar Filip som kommit bra in i staden och laget redan efter några månader.
– Det är ett väldigt trevligt gäng, väldigt bra spelare. Sedan är Luleå en fin stad."

pucksnack.com/2014/09/20/j20-alltid-velat-vara-lite-battre/