Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1781071

Sv: Säsongen 16/17
Yoda Marklund: Hur svart tunga har du egentligen? Nu fastnade du i ännu en lögn. Filip sökte självmant upp Luleå Hockey eftersom Skeå är för snåla för att ha en målvaktstränare för juniorerna. Det är Skeå som står för "köööp kööp kööp" av småpojkar, helst finska i 13 års ålder.
Se länk och bifogat citat nedan från Filip själv
"
Jag har velat ha en bättre relation till en målvaktstränare. Jag har saknat det där bollandet med en tränare. De har en duktig målvaktstränare i Skellefteå, men det är i a-laget. Luleå visade att de hade en halvtidsanställd tränare hos B-juniorerna, Linda Blomquist. Så då har jag det där bollandet. Sedan har de ju Gusten (Törnqvist) i a-laget, förklarar Filip som kommit bra in i staden och laget redan efter några månader.
– Det är ett väldigt trevligt gäng, väldigt bra spelare. Sedan är Luleå en fin stad."

pucksnack.com/2014/09/20/j20-alltid-velat-vara-lite-battre/

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 16/17
Daddeh:

näe det är flensis som har en svart tunga.

Hur du än vrider och vänder på det är inte Fille Gustavsson en vek Qatarhybrid, utan en hård Skelleftepajk. Det är hans ursprung även om ni lär honom att prata och tänka långsamt. Han var Tre Kronors J-16 målvakt som 15 åring i svartgult. Bäst i Sverige i sin åldersgrupp, och det har han bibehållit till nu.

Fille kan ju inte säga som det är. Jag vill inte stå sysslolös i dynastiernas dynastiförening, därför kritade jag på för ett bottengäng.

Samma sak med alla andra spelare ni lurat till er från oss:

Skellefteå ville inte längre ha mig och därför åkte jag hit till bastulandet.

BUD HOLLOWAY! YES!